USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Вусенко закликали нарешті взятись за депутатську роботу

25 Липня 2018 12:36
Під час обговорення пропозиції депутата Ігоря Поліщука щодо виділення мільйона гривень на програму відшкодування відсоткових ставок кредитів ОСББ у депутата Юлії Вусенко виникало чимало питань та зауважень, тож Поліщук закликав увійти їй до складу хоча б однієї комісії, аби цих питань не виникало.

Про це йшлося 25 липня під час засідання 44-ї сесії міської ради.

Так, під час обговорення бюджету депутат Ігор Поліщук запропонував забрати 1 мільйон гривень з ремонту доріг та перекинути їх на програму відшкодування відсоткових ставок кредитів ОСББ, однак у депутатки Юлії Вусенко виникало чимало питань та зауважень до цієї пропозиції, хоча вона не перебуває у складі жодної комісії міської ради. «Увійдіть у склад хоча б однієї комісії і тоді у вас буде менше питань», - закликав Вусенко Поліщук.

Він зауважив, що у минулому році на програми ОСББ було виділено в 5 разів більше коштів, ніж завжди, а це близько 12 мільйонів.
Отож, пропозиція була підтримана.

Нагадаємо, Юлія Вусенко цілком може стати кандидатом на відкликання, адже за попередній рік пропустила половину пленарних засідань сесії міськради, ігнорує засідання комісій, не подала жодного депутатського запиту і стільки ж депутатських запитань, обмежившись двома депутатськими зверненнями. За станом на сьогодні депутатка не входить до жодної з постійних комісій міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олег Показати IP 25 Липня 2018 13:55
Вусенко відкликати 100 %
Трудяга Показати IP 31 Липня 2018 18:05
Пора вже вигнати цю ледацюгу і хамку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus