USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ВВС скорочує штат, журналісти страйкують. ВІДЕО

19 Лютого 2013 15:05
Значна частина журналістів британського медіахолдингу ВВС вийшли на добовий страйк через обіцяне скорочення штату компанії. Про це повідомляє BBC News. Причиною конфлікту стала відсутність угоди з тридцятьма співробітниками, яких поки не змогли перевести на іншу роботу.

Про це інформує Суспільне мовлення.

Так, журналісти влаштували численні пікети біля будівлі корпорації в Лондоні. Співробітників ВВС підтримала Національна спілка журналістів (NUJ) Великобританії.

Щоденна програма новин Today на Radio 4 ВВС також не вийшла у ефір відповідності з розкладом о 6:00 за місцевим часом. Замість неї телерадіокорпорація транслювала інші передачі.

Згідно із заявою представників ВВС, компанія розчарована діями профспілок. ВВС збирається зробити всі можливі зусилля для забезпечення звільнених співробітників роботою.

Своєю чергою, члени Національної спілки журналістів вважають, що компанія таких зусиль не докладає, як вона, власне, і продемонструвала в переговорному процесі. У NUJ стверджують, що ВВС жертвує безліччю талановитих і досвідчених співробітників, але при цьому набирає нових через зовнішні структури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хах) Показати IP 20 Лютого 2013 12:28
так їм і треба, а то багато пантов у ВВС!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus