USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

«Ви ганьбите владу!» - Ігор Палиця про голів Маневицької РДА і прокуратури

4 Квітня 2018 13:47
Керівник прокуратури Маневицького району Олег Немирівський та очільник Маневицької РДА Андрій Линдюк (на головному фото) своїми діями та тиском на громаду, яка вирішила співпрацювати з КП «Волиньприродресурс», дискредитують обласне та вище керівництво держави.

Про це під час 19-ї сесії Волиньради заявив голова Волиньради Ігор Палиця.

Під час обговорення незаконного обшуку маневицьких прокурорів в Прилісненській ОТГ голова Волиньради зазначив, що Президент зняв з посади Володимира Гунчика через те, що він не виправдав сподівань щодо розвитку області.

«І коли Порошенко говорив, що не допустить чиюсь вотчину, то, можливо, він говорив про таких місцевих князьків, як ви», - заявив Ігор Палиця, звертаючись до голови Маневицької РДА Андрій Линдюка та додав, що проситиме центральну владу зняти з посади голову, який дискредитує роботу вищестоящих органів.

«Ви ганьбите своїми діями обласне і київське керівництво!» - емоційно заявив Ігор Палиця до представників маневицької прокуратури та голови РДА та порадив прокурору Волинської області «не триматись за дурнів, які його підставляють».
Нагадаємо, через рішення Прилісненської ОТГ співпрацювати з комунальним підприємством «Волиньприродресурс» на голову громади чинять тиск: 28 березня прокуратура безпідставно вимагала в сільради терміново надати копії документів, не маючи на це законних підстав. А 29 березня прокуратура разом з поліцією провела незаконний обшук та вилучення документів, не маючи санкції суду, яка є обов’язковою для таких дій. Окрім того, депутатів сільради викликали «на розмову» в місцеву прокуратуру.

Після чого, зі слів голови ОТГ Ігоря Терещенка, місцевих депутатів почали обдзвонювати з прокуратури та «запрошувати» їх «на розмову» в районну прокуратуру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Геть Линдю! Показати IP 4 Квітня 2018 17:35
Палиця правий: дійсно, БІЛЬШОГО дурня ніж Линдюк в керівництві нашого району ЩЕ НЕ БУЛО! І чим швидше цього бурштинового сторожа, який навіть ружжьо згубив, пожунуть геть подалі, тим швидше Маневиччина очухається від занепаду
Га? Показати IP 4 Квітня 2018 22:26
І шо без нього буде тепер робити його супутниця заврайоно?
Маневичі Показати IP 4 Квітня 2018 23:08
Співати під ялинки
Колки Показати IP 5 Квітня 2018 22:32
Гнати цього чинушу з посади, який блокував створення нашої ОТГ! За Гунчиком швидше!
павло Показати IP 6 Квітня 2018 12:32
ОСТАПЕЦЬ --оце був господар !
Григорій Іванович до павло Показати IP 6 Квітня 2018 12:51
Да , Остапець вивів район, усі процвітали , німці і шведи просились на роботу хоч прибиральниками, бо ж грамоти давали побєдітелям общесоюзного соревнования ну і лічно от товаріщей з райкому красниє революціонниє шаровари і дві баночки майонезу на годовщину октябрьской революции. Ну а павлові можливо і баночка зеленого горошку перепала... ич до цього часу відійти від такого щастя не може
Григорій Іванович Показати IP 6 Квітня 2018 12:53
От такі госпідари були ... усе було при камуніздах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus