USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Ви робите велику помилку: Гузь звернувся до Зеленського через призначення головою ОДА луганського поліцейського

29 Жовтня 2019 13:13
Народний депутат Ігор Гузь звернувся до президента Володимира Зеленського щодо призначення керівником Волинської ОДА поліцейського з Луганщини.

Відповідне звернення нардеп опублікував на своїй сторінці у Фейсбук.

Ігор Гузь зазначає, що не може бути керівником області людина, яка працювала і жила в іншому регіоні. Такому голові ОДА знадобиться мінімум рік, аби ознайомитись зі специфікою та проблематикою Волинської області.

«Волиняни чекали п’ять місяців, поки команда президента визначиться з кандидатом на посаду голови ОДА. За 5 місяців ви не знайшли кращого варіанту, аніж прислати на Волинь «варяга» з Луганської області», – акцентує нардеп.

Нагадаємо, 28 жовтня стало відомо, що Уряд погодив призначення головою Волинської ОДА Юрія Михайловича Погуляйка. Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький розповів, що Погуляйко відомий на Луганщині як людина, яка «кришує» незаконну вирубку лісу.

Ігор Гузь розповів, що волиняни обурені, що за стільки часу команда президента не змогла знайти гідну кандидатуру серед волинських діячів.

«Я думаю, що це велика помилка Офісу президента і Ваша особисто. Я знаю, що і депутати обласної ради, і громадськість, всі ті люди, які хотіли розпочати ефективну роботу з новим головою ОДА, будуть чинити спротив у законний спосіб...Я сподіваюся, що Ви особисто не підпишете це подання Кабінету Міністрів і буде якась інша фігура. Ключовий меседж – це має бути волинянин», – зазначає у своєму зверненні Ігор Гузь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
питання Показати IP 29 Жовтня 2019 13:34
Чомусь, коли іде ротація у силових структурах і з Волині можуть на Харківщину відправити або навпаки і так по різних напрямках, то це так жваво не обговорюється, а тут так підірвало? :)
Народ Показати IP 29 Жовтня 2019 13:45
Не можна на Волинь призначати волинянина бо не буде порядку. Куми, свати, брати будуть далі один одного прикривати. Я не знаю що та людина кришує, але знаю одне що в нас бурштиновий бізнес як процвітав так і процвітає і ні один місцевий чиновник не може на це повпливати.
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2019 14:25
Вова или ты или тебя, это не звонок это колокол по тебе звенит.
ігор луцький Показати IP 29 Жовтня 2019 14:31
Ну і що,що колишній мент?А Француз ,Герой України,як файно керував?Їздив джипом по полях,семінари проводив.Кажуть при ньому надої зросли в 1,5 рази.
Виборець до ігор луцький Показати IP 29 Жовтня 2019 14:37
Це кого так доїли, які надої.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus