USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вибори в Тернопільську облраду: «Свобода» впевнено лідирує з великим відривом

16 Березня 2009 09:36

У Тернопільську обласну раду проходять ВО «Свобода», «Єдиний Центр», «Партія регіонів», БЮТ, УНП, НСНУ та Блок Литвина. Про це 16 березня повідомляють «Волинські Новини».
Як проінформував у своєму блозі відомий журналіст Мустафа Найєм, за даними свого джерела у Тернопільській ТВК, явка на виборах становила понад 51 відсоток. Сьогодні, станом на 03.00 підраховано голоси з 95% дільниць (86% всіх виборців, що проголосували). За цими даними на виборах до Тернопільської облради набрали:
ВО «Свобода» – 31,9%
«Єдиний Центр» – 14,4%
Партія регіонів – 10,3%
БЮТ – 8,0%
УНП – 8,3%
НСНУ – 5,8%
Блок Литвина – 3,7%
СПУ – 2,1%
«Пора» – 1,3%
За словами джерела пана Найєма, залишилося підрахувати результати на дільницях в самому Тернополі. При цьому очікується великий приріст у ВО «Свобода». За словами співрозмовника, за півтори години до закриття дільниць кількість тих, що проголосували за ВО «Свобода», різко зросла (приблизно на 20 тисяч голосів). У тервиборчкомі це пов\'язують із поверненням виборців з сіл.
Швидше за все, лідер Волинської обласної організації ВО «Свобода» Анатолій Вітів стане депутатом Тернопільської облради, оскільки в списку кандидатів іде 15-тим номером.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus