USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вигравши першу чверть, «Старий Луцьк» поступився лідеру Вищої ліги. Фоторепортаж

20 Квітня 2019 23:44
Перемігши у першій чверті, баскетбольний клуб «Старий Луцьк - Університет» все ж не зумів здобути перемогу проти грізного суперника, який займає першу сходинку в турнірній таблиці Вищої ліги, - кам’янського «Прометея», поступившись з рахунком 54:75.

Матч другого етапу Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу відбувся 20 квітня в ОДЮСШ.

На минулих вихідних «Старий Луцьк» провів дві гри з перемінним успіхом проти баскетбольного клубу «Маріуполь». Якщо у першій луцькі баскетболісти перемогли, то наступного дня не змогли здобути другу звитягу поспіль. А сьогодні лучани мали помірятися силами з лідером «вишки» кам’янським «Прометеєм». «Старий Луцьк» вже зустрічався з «Прометеєм» на виїзді, однак ті ігри були зовсім невдалі для луцької команди. І хоча фаворит у сьогоднішньому матчі був очевидний, луцькі баскетболісти готувалися дати бій грізному супернику.

Перші очки у матчі закинули гості – «трьоху» поцілив Конате. Проте завдяки Дейні та Кунчику, який попав дальній, лучани вийшли вперед. Гості швидко зрівняли рахунок, але Швагринський забив ендван. Відзначимо також «трьоху» від Глушка та ендван від Дейни, завдяки яким лучани виграли першу десятихвилинку з рахунком 20:13.
Протягом двох хвилин наступної десятихвилинки команди не закинули жодного очка, а після цього лучани пішли у відрив. Спочатку два закинув Коцько, згодом після перехвату Дейни два очки заробив Шевчук. Натомість важкі два очки від Коцька змусили божеволіти луцьких вболівальників, а тренер гостей Дмитро Марков був вимушений взяти тайм-аут, після якого «трьоху» закинув Карпенко. Фаворити сьогоднішнього матчу не збиралися так рано здаватися і за дві хвилини до великої перерви скоротили відставання у рахунку до трьох очок. З фінальним свистком другої чверті на табло світилися незвичні для баскетболу нічийні 32:32.
Очевидно, велика перерва пішла на користь кам’янцям, які за половину ігрового часу третьої десятихвилинки пішли у відрив 10:0. Завдяки попаданню з-за дуги від Федчука відставання вдалося скоротити, однак далі забивали лише гості, забезпечивши собі комфортну перевагу перед фінальною чвертю – 37:53.
Четверту десятихвилинку краще почали гості, однак дві «трьохи» від Прозапаса та Коцька змусили хвилюватися тренерів «Прометея», які взяли тайм-аут. Після короткої перерви два у відриві забив Шевчук. Однак, в підсумку, продемонструвавши гідну гру, «Старий Луцьк» все ж поступився більш майстернішому супернику – 54:75.
Найрезультативнішим гравцем у лучан став Володимир Коцько, в активі якого 11 очок.

Вже завтра «Старий Луцьк» зіграє другий матч спарки проти «Прометея», початок матчу об 11.00.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Квітня 2019 10:11
А вони хоть у когось виграють? А то завжди бачу статті із заголовками: "...поступилися..."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus