USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

Виконком Нововолинської міськради вніс корективи до бюджету міста

19 Березня 2009 14:43
На 70 тисяч гривень збільшилися  видатки із загального фонду міського бюджету Нововолинська на 2009 рік . Про це  сьогодні, 19 березня, на засіданні виконкому Нововолинської міської ради  розповіла начальник фінансового управління  Галина Бурочук, доповідаючи про внесення змін до міського бюджету на 2009 рік, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як виявилося, внесення коректив обумовлене змінами  редакцій кодів функціональної класифікації.Саме з цієї причини місту надано іншу субвенцію з обласного бюджету на освітлення дороги від селища Жовтневе до автодороги Нововолинськ – Іваничі у сумі 70 тисяч гривень, яку міський бюджет у вигляді трансферту передає селищному бюджету. Відповідно до цього ж рішення, переносяться видатки з капітальних на поточні по фінансуванню та співфінансуванню у 2009 році Програм-переможців Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування 2008 року в сумі 80 тисяч гривень та, відповідно, 20 тисяч гривень.
 
Члени засідання виконкому підтримали пропозицію центральної міської лікарні щодо перерозподілу бюджетних коштів із поточних на капітальні з метою завершення поточного ремонту хірургічного відділення у сумі 8 тисяч гривень. Для належного функціонування навчальних закладів  збільшили асигнування управлінню освіти у сумі 261,6 тисячі гривень для проведення поточного ремонту інженерно-комунікаційних систем, покрівель та рулонного покриття дахів дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, здійснення перевірки лічильників обліку теплової енергії, холодної води, придбання обладнання та інвентаря для роботи у літній оздоровчий період бази відпочинку школярів «Прикордонник», підписки фахових і періодичних видань, придбання енергозберігаючих ламп.
 
Якщо ж в цілому видаткова частина загального фонду міського бюджету у 2009 році збільшилася  на 70 тисяч гривень, то спеціального – залишилася незмінною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus