USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Виконкому Луцькради дозволили брати позики

29 Січня 2014 16:42
Право виконкому Луцької міської ради отримувати позики за рахунок держказначейства підтримали депутати міськради. Про це йшлося під час 52-ї сесії міської ради 29 січня.

Як поінформувала начальник управління фінансів та бюджету міської ради Лілія Єлова, йдеться про право виконкому отримувати позики у порядку визначеному кабміном. Йдеться про позики, що виникають в процесі виконання бюджету та беруться для виплати захищених статей

видатків бюджету.

Дехто з депутатів пропонував внести доповнення до проекту рішення. Так, Рустам Дячук зазначив, що у проекті не визначено, на який термін надається таке право. Депутат Анатолій Бірюков запропонував відповідальним за виконання рішення замість міського голови, який не підпорядковується міськраді, призначити постійну комісію, яка є органом міської ради.

Отже, проект рішення депутати ухвалили з доповненнями. Так, право на отримання позик надається в межах бюджетного періоду 2014 року, а контроль за виконанням рішення здійснюватиме постійна комісія міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Страховка Показати IP 29 Січня 2014 16:56
Надіюся, що начальник управління фінансів та бюджету міської ради Лілія Єлова додумається,що контроль за виконанням даного рішення щодо позик бюджетного періоду 2014 року здійснюватиме постійна комісія міськради без таких комбінаторів, як Бондарук Р.та Осіпов А, які просто "аси" щодо взяття позики (кредитів) у Західінкомбанку та і досі кредити (позики) вони не вернули.......................Будьте уважні, пані Єлова Л. та інші депутати і держказначейство.
Реаліст Показати IP 29 Січня 2014 16:58
Ха, а мало Вам панове депутати і пане Романюк що ви сидите у приміщенні котре орендуєте???
Лото Забава Показати IP 29 Січня 2014 20:38
Що значить - "позики за рахунок держказначейства"? Хто б пояснив... У нас же звикли кредитуватись у банкывських установах, тобто, одній самій вигідній установі. Хто вгадає у якій?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus