USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Викрили три луцькі нелегальні букмекерські контори

8 Квітня 2014 08:26
У Луцьку міліція закрила три нелегальні букмекерські контори.

Про це повідомили у прес-службі "Автомайдану Волинь", - пише Волиньpost. Так, на вулиці Привокзальній, 9 на першому поверсі без вивісок знаходилася перша з трьох контор.

Коли працівники міліції та громадські активісти зайшли до закладу, в ньому були адміністратор та декілька людей, які, побачивши міліцію, втекли. Адміністратор ж розповів, що працює перший день.

Працівники правоохоронних органів вилучили всю комп’ютерну техніку та документацію на заклад, а "Автомайдан Волинь" допоміг транспортувати докази до місця зберігання речових доказів.

Другий заклад знаходився на вулиці Лесі Українки, 19.

Коли міліціонери зайшли до закладу, персонал обурився цьому і ледь не почав бійку. Тут правоохоронці поспілкувалися з адміністратором та вилучили техніку.

На вулиці Винниченка, 14 працівники та клієнти підпільної букмекерської контори спокійно зустріли правоохоронців і не перешкоджали їхній діяльності. Тому працівники міліції без проблем вилучили техніку та відправили до місця зберігання речових доказів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 08:33
з метою самоосвіти скажіть, а чим вони займаються?
Valik до Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 08:42
Ставки на спорт
Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 08:46
В букмекерських конторах приймають ставки на спортивні події. Букмекерські контори треба легалізувати, щоб платили державі податки, але необхідно, щоб букмекерство було виключно з українським капіталом,щоб не викачували гроші з країни. Букмекерство - дуже прибуткова справа, поки воно в тіні,хтось нормально набиває кишені, а держава - в програші. Над букмекерами потрібен жорсткий контроль держави, тому що прибутки приховувати вони добре вміють, але забороняти цю діяльність не правильно.
Коля до Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 10:29
Я вас цілком підтримую,нехай легалізують і грошикі йдуть в бюджет.
знаючий Показати IP 8 Квітня 2014 08:52
на лесі українки ходить такий собі ідіот з гнилими зубами,-Максим.він і навів мусорів на контору,бо сам свої гроші спустив у конторі
поха до знаючий Показати IP 8 Квітня 2014 12:47
про що ти говориш!!!яка наводка,просто треба було щось закрити так і найшли щось що менше платило на лапу!кожен НОРМАЛЬНИЙ дільничий повинен знати що робиться у него на дільниці а не тільки знати де безкоштовно нагодують і нальють!!
до знаючого Показати IP 8 Квітня 2014 09:04
Ти на себе в зеркало подивись тоже мені красавец знайшовся.....
знаючий до до знаючого Показати IP 8 Квітня 2014 09:56
о, це одоробло писати вміє навіть, хоч і з помилками. ходить обісцяне і смердюче,але грамотне місцями)
спостерігач Показати IP 8 Квітня 2014 11:36
а поясніть мені будь ласка навіщо було вилучати абсолютно усю техніку ??? чому не вилучити лише системні блоки ????? P.S. а може це просто якійсь владні структурі потрібно було оновити комп'ютерну техніку ? от і вони придумали таке собі рішення )))
хм до спостерігач Показати IP 8 Квітня 2014 12:03
повністю згідний
до до спостерігач Показати IP 8 Квітня 2014 12:49
все дуже просто ,читай новини романюк же писав що невистачае компютерів для роботи в них.ось і вирішили вони це питання таким способом!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus