USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вилучена піротехніка та 6 адмінпротоколів: у Луцьку правоохоронці провели профілактичні рейди

29 Грудня 2020 17:25
Сьогодні дільничні офіцери Луцького відділу поліції провели низку профілактичних рейдів з метою виявлення точок незаконного продажу піротехнічних засобів та новорічних ялинок.

У заходах взяли участь співробітники ДСНС та Державна екологічна інспекція у Волинській області, повідомляє поліція Волині.

Рейди проводили на ринках обласного центру, у місцях продажу ялинок та інших торгових закладах обласного центру.

У результаті проведених заходів правоохоронці виявили низку порушень. На порушників склали 6 адміністративних протоколів, зокрема, за ст. 195-6 (Порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів), ст. 159 ( Порушення правил торгівлі на ринках) та ст. 88-1 (Порушення порядку придбання чи збуту об’єктів тваринного або рослинного світу, правил утримання диких тварин у неволі або в напіввільних умовах) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Окрім цього, поліцейські під час заходів вилучили піротехнічні засоби, котрі зберігалися (реалізовувалися) незаконно.

Обираючи піротехнічний виріб, обов’язково потрібно звернути увагу на інструкцію з використання – вона має бути українською мовою. Також на упаковці має бути вказаний термін придатності і вікові обмеження використання товару. Якщо така інформація відсутня, користуватися товаром небезпечно. Загрозу становить і піротехніка з пошкодженою упаковкою. Варто пам’ятати, що піротехнічні вироби можуть стати причиною травм та опіків, налякати дитину тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus