USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водія, який на Великдень збив неповнолітнього, знайшли через 4 дні

9 Червня 2015 18:00
Водія, який на Великдень збив неповнолітнього, розшукали за декілька днів. Правоохоронці кажуть, що він визнав свою вину.

Нагадаємо, у Великодній понеділок, 13 квітня, близько 22 години на вулиці Героїв УПА автомобіль збив 17-річного юнака.

Очевидці розповіли: удар був такої сили, що хлопця відкинуло на декілька метрів і він ударився головою об паркан. Із тілесними ушкодженнями його доставили в обласну дитячу лікарню. Перехожі викликали «швидку» та ДАІ, водій першої допомоги постраждалому не надав. А за декілька хвилин до аварії ця ж машина ледве не збила ще трьох людей.

Автомобіль, який збив юнака, зупинився уже за 150-200 метрів від місця аварії, саме тому очевидці не змогли точно визначити марку автомобіля. Однак повідомили, що це був «чобіток» Сitroen або Peugeot червоного кольору з транзитними номерами.

На місці пригоди нібито й бачили водія, який поводився неадекватно, і, ймовірно, був п’яним. Поки очевидці чекали приїзду ДАІ, автівка зникла. Правоохоронці попросили свідків звернутися до них з інформацією, яка б допомогла розшукати винуватця.

Як розповіли в прес-службі ДАІ, водія знайшли 17 квітня. Ним виявився мешканець обласного центру. Всі матеріали державтоінспектори передали до слідчого відділу Луцького МВ УМВС.

В обласному МВС поінформували: особу водія, який скоїв наїзд, встановили. Свою вину він визнав повністю. Порушнику оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 1 статті 286 КК України.

Якщо в суді буде визнана вина водія, то згідно з ККУ йому загрожує покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus