USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вишнівську громаду об’єднав футбол

18 Квітня 2017 18:42
На спортивному полі у селі Вишнів Любомльського району зібралися футболісти для проведення першого турніру присвяченому об’єднанню територіальної громади.

Відкритий турнір з міні-футболу організувала Федерація футболу Любомльського району за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та Любомльської районної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП».

На змагання не прибула команда зі Штуня. Багато хто розцінив це неоднозначно, адже їхній сільський голова є одним із кандидатів на посаду очільника Вишнівської об’єднаної громади, який балотується за підтримки Блоку Петра Порошенка «Солідарність». Самі спортсмени неявку колег пояснювали трохи іншими причинами, мовляв, хотіли підсилитися легіонерами, але багатьох місцевих футболістів у святкові дні застати вдома важко.

Натомість прибули гості з Любомля та Машева, а представники Ладинської сільради зібрали аж дві команди – з Мосира та Ладині, що схвально сприйняли глядачі. Загалом до участі в турнірі зголосилися вісім колективів.
Всіх присутніх привітали очільники районної влади, голова Вишнівської сільської ради Віктор Сущик, керівник Любомльської районної федерації футболу Олександр Дзядук, голова Любомльської районної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Олексій Хом’як, керівник районного представництва Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Лариса Солом’янюк.

«Турнір проводиться з метою пропагування здорового способу життя, згуртуванню майбутньої громади», – зауважив голова Федерації футболу Олександр Дзядук.
«Фонд Ігоря Палиці не вперше підтримує подібні заходи на Любомльщині, – сказала у вітальному слові Лариса Солом’янюк. – Але цей турнір вперше зібрав спортсменів з усіх місцевих рад, які входитимуть до єдиної об’єднаної громади. Маю надію, що саме цим турніром ми відкриваємо лік багатьом цікавим та корисним заходам, які відбуватимуться тут».

Згідно із положення про змагання, команди були розділені на дві групи. До півфіналу потрапили ті, хто посів перші та другі місця. Отож, в одній групі було чотири команди, в іншій тільки три. А це значно полегшувало її переможцям подальшу боротьбу. Але це в теорії, адже на практиці було зовсім по іншому.
Перші матчі закінчилися з однаковим рахунком – 3:0. Згодом команді з Олеська вдалося забити шість м’ячів у ворота футболістів з Римачів, не пропустивши жодного. Та найрезультативнішим у цьому матчеві стати не судилося. Буквально в наступному двобої Машів повторив такий же результат у грі з командою Мосира.

Отож саме ці дві команди, що посіли перші місця в своїх групах почали розглядати як претендентів на загальну перемогу. Зрештою так і сталося. Олеськ у першому півфіналі переміг господарів, а Машів здолав любомльчан.

Фінальна гра обіцяла бути цікавою та інтригуючою.
І сподівання присутніх цілком виправдалися, хоча й забитих м’ячів в основний час глядачі не побачили. Зате були пенальті.

Перемога після таких напружених хвилин здається набагато ціннішою та більш пам’ятною. Цього разу напруга тривала недовго, оскільки на забитих два м’ячі машівчан команда з Олеська не відповіла жодним. А коли рахунок став 3:0 питання щодо переможця було вирішено. Команда з Машева здобула кубок та отримала грошові та цінні призи від фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Без нагород не залишилися й інші призери, яким дісталися комплекти новенької футбольної форми патріотичних синього та жовтого кольорів. Цінними подарунками були нагороджені також судді та наймолодша вболівальниця.
Від імені спортсменів та місцевих жителів подякував організаторам та спонсорам турніру Вишнівський сільський голова Віктор Сущик:

«Сьогодні ми разом з вами продемонстрували як насправді потрібно працювати. Працювати і відпочивати. Нещодавно ми спільними зусиллями відкривали цей сучасний спортивний комплекс, а сьогодні проводимо перші офіційні змагання присвячені об’єднанню нашої громади. Щиро вдячний всім, хто доєднався до проведення цього турніру і хочу запевнити, що подібних заходів, участь в яких братимуть не тільки дорослі, а й діти, в нас буде чимало. Тому всім дякую і говорю: до нових зустрічей, тепер вже у Вишнівській об’єднаній територіальній громаді».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 18 Квітня 2017 21:35
Олександр Зінчук нормальний кандидат, не те що деякі вискочки, що навіть у Свято не можуть без піару. А футбол можна пограти і не заради політики.
Вишнівчанин Показати IP 19 Квітня 2017 00:26
А чому ніхто незгадав (друга кандидата на голову ОТГ Зінчука ) Вітю Козла?людина за власні кошти 50 000$ збудувала цей штучний майданчик на теріторії школи!!! на якому Сущик робить собі піар при цьому нівчому недопомігши
Вишнів Показати IP 19 Квітня 2017 08:38
Прості люди нічого проти "Укопу"немають,дякують їм за все що вони роблять для Волині!!! Але нинішній ваш кандидат по Вишнівській громаді ХАМЛО ! возомнив себе вже головою і великим начальником
Вишнів Показати IP 19 Квітня 2017 14:20
Навіщо поливати нинішнього голову брудом?Віктор Степанович за час свого головування зробив немало для того, щоб заслужити повагу своїх односельчан. Людина на своєму місці, має свою власну думку і робить все для того, щоб покращити життя в селі (а не піариться чужим майданчиком)....Він і без майданчика зробив багато (освітлення, дороги, ремонт і накриття школи і т.д.) Віктора Козла всі знають і безмежно йому вдячні за допомогу селу, але не потрібно робити той майданчик приводом для сварок односельчан.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus