USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Виїхав на зустрічну та зіткнувся з легковиком: на Волині 19-річний винуватець смертельної ДТП заплатить мільйон компенсації

29 Липня 2023 18:14
19-річний водій буса, який виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з легковим авто, отримав умовне покарання. Також він заплатить майже мільйон гривень компенсації. Внаслідок ДТП загинув 36-річний керманич легковика.

Вирок ухвалив Ківерцівський районний суд.

Смертельна аварія трапилася зранку 10 квітня між селами Тростянець та Озеро Луцького району. Водій буса Volkswagen LT 35 Микола Б. проігнорував дорожні знаки, зокрема заборону перетину вузької суцільної лінії горизонтальної дорожньої розмітки, та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з легковиком Opel Kadett. Керманич легкового авто від отриманих травм загинув на місці автопригоди.

Микола Б. свою вину, як і цивільний позов потерпілої, визнав повністю. Водій буса просив суду суворо його не карати.

Представники Феміди вважали, що перевиховання Миколи Б. можливе без ізоляції від суспільства. Відтак винуватцю аварії реальний термін на п’ять років з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки замінили трьома роками іспитового терміну.

Також суд задовольнив цивільний позов потерпілої. Чоловік змушений буде відшкодувати жінці 936 тисяч 573 гривні моральної шкоди та 15 тисяч гривень за послуги адвоката.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Were Показати IP 30 Липня 2023 00:04
25000$ він зароблятиме і буде виплачувати сто років
qwe Показати IP 30 Липня 2023 09:56
Нормально, дегенерат вбив людину і навіть не сів а далі їздити буде. Через кілька років п'яний зіб'є натовп на переході, всі будуть охати і ахати. Хохли хавають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus