USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Визначили найкращих школярів-волонтерів

6 Липня 2016 18:18
Десять пілотних організацій Червоного Хреста, які працюють в області, долучилися до нещодавнього форуму «Кращі тренери-волонтери». Серед 30 учасників більшість – старшокласники із загальноосвітніх шкіл. Адже підростає надійна зміна, - інформує Волинська газета.

Як розповіли організатори, захід відбувався в чотири етапи.

Спершу волонтери проходили анкетування і демонстрували свої теоретичні знання щодо профілактика ВІЛ-інфекції. Далі перейшли до практики. І під час другого етапу – «Надання першої допомоги» – вчилися правильної поведінки після уявного вибуху у торгівельному центрі та допомагали «постраждалим» у ДТП.

Третій етап полягав у створенні колажу «Волонтер майбутнього»: учасники, використовуючи ватман, канцелярські товари та вирізки з глянцевих журналів, повинні були представити свою командну роботу.

А фінальним було завдання зробити презентацію про роботу тренерів-волонтерів районних та міських організацій Товариства.

У підсумку – три команди переможці: Луцька міська, а також Старовижівська і Любомльська районні організації. У подарунок вони отримали фотоапарат Nikon. А всім учасникам презентували сумки з червонохресною емблемою, футляр-аптечки та флеш-карти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus