USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суперником Усика в фіналі Суперсерії стане росіянин

4 Лютого 2018 12:56
Суперником українського боксера Олександра Усика (на фото) у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії стане росіянин Мурат Гассієв.

У другому півфіналі суперсерії Гассієв достроково переміг кубинця Юніера Дортікоса, повідомляють ФАКТИ з посиланням на vRINGe.

Так, у неділю вночі в Сочі чемпіон світу за версією IBF Мурат Гассiєв (26-0, 19 КО) нокаутом в 12-му раунді завдав поразки Юніеру Дортікосу (22-1, 21 КО). Таким чином, він приєднав до свого титулу чемпіона світу за версією IBF звання чемпіона WBA.

Відео важкого нокауту, яким визначився суперник Усика



Нагадаємо, Олександр Усик у півфіналі Всесвітньої боксерської суперсерії за очками переміг латвійця Майріс Бріедіса і зібрав у своїх руках чемпіонські пояси WBO і WBC.

Раніше повідомлялося, що Олександр Усик лише за участь у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) отримає 2 мільйони доларів, стільки ж отримає і суперник Усика. Окрім того, переможець фінального поєдинку Всесвітньої боксерської суперсерії отримає ще «плюс» 2 мільйони доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus