USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Вже вдевʼяте: «Свідомим» не вдалось проштовхнути у Луцькраді рішення щодо скандальної земельної ділянки

1 Листопада 2023 19:02
Депутатська фракція ГР «Свідомі» вже вдевʼяте не змогла проштовхнути рішення про затвердження ТзОВ «Казкова оселя» землеустрою щодо зміни цільового призначення на вул. Архітектора Метельницького у Луцьку. Ділянка, яка розміщена поруч з вищезгаданою і становить з нею один комплекс, фігурує в кримінальному провадженні щодо незаконної зміни цільового призначення.

Лідер політсили «Свідомі» та співвласник будівельної компанії Андрій Покровський мав амбітний план – звести на вулиці Метельницького 17-поверховий багатоквартирний будинок. Раніше тут були складські приміщення, а сама ділянка була поділена на кілька менших.

Проте з часом змінюється їхній власник, малі ділянки об’єднуються в одну площею 1,14 га з цільовим призначенням «Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури» (червона). Поруч – ще одна ділянка площею 0,8 га з цільовим призначенням для обслуговування виробничої бази (синя).
Для зведення будинку треба було змінити цільове призначення ділянок. Для однієї з них Покровський провернув шахрайську схему і змінив призначення незаконним шляхом. Днями суд скасував цю оборудку.

Читати ще: 17-поверхова махінація: суд скасував земельну оборудку Покровського

А щодо сусідньої ділянки (на карті позначена синім кольором), то тут Покровський вирішив змінити цільове призначення вже у законний спосіб, один з етапів якого – голосування депутатами міськради за таке рішення.

Проте, вочевидь, зважаючи на кримінальну історію, в якій фігурувала сусідня ділянка компанії Покровського, охочих голосувати за неї було лише 8 депутатів, 5 з яких – члени депутатської групи Покровського.
До слова, це вже девʼята провальна спроба горе-забудовника легалізувати ділянку для зведення багатоповерхівки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Заплатиляткеру Показати IP 1 Листопада 2023 21:04
То вам не ті часи щоб робити що хочеш...
Ксюша Показати IP 2 Листопада 2023 06:15
Які можуть бути свідомі на чолі з злодієм і шахраєм раніше були активні в в процесах життя міста а зараз бабло закрило очі депутати в котрих ще залишилось хоч трохи совісті виходьте з фракції
Жорік Показати IP 2 Листопада 2023 14:51
Смішно, коли в кінці називаєте Покровського горе-забудовником. Теж хочу бути таким горе-забудовником
Показати IP 2 Листопада 2023 15:53
Ржу бля)))) Або за, або утримались)))) Шантрапа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus