USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Перезавантаження клубу неминуче», – Сачко про сезон «Волині» у Першій лізі

13 Червня 2021 12:17
Після матчу «Волині» та «Чорноморця» головні тренери команд Василь Сачко та Олексій Антонов поділилися враженнями від гри. Також коуч «хрестоносців» зробив підсумки сезону.

Олексій Антонов:«Ми хотіли завершити сезон на мажорній ноті. До цього матчу ми вже виконали завдання, але все одно хотіли зайняти друге місце. Дякую хлопцям за самовіддачу, за сезон, вони молодці. Я вважаю, що за цей час футболісти прогресували.

Коли ми обіграли «Металіст 1925», то зрозуміли, що завдання підвищення у класі виконане. Я попросив хлопців не розслаблятися дві останні гри. Я радий, що після попереднього програшного матчу з «Альянсом» на полі була зовсім інша команда. Стараємося кожну гру грати агресивно».

Відзначимо, що Олексій Антонов побажав «Волині» пробитися до Прем’єр-ліги у наступному сезоні.
Натомість Василь Сачко наголосив, що «Волинь» фактично грала з командою Прем’єр-ліги: «Кадровий склад у «Чорноморця» кращий, в них є запасні. Одесити переважали нас у контролі м’яча, але ми могли не програти, адже створювали моменти, забили та ще могли забити. Десь вплинуло видалення. Хочу відзначити, що в цій грі зіграло п’ять молодих футболістів, адже ми дивимося вперед. Хотіли завершити сезон позитивно, але не вийшло. Нашим футболістам не вистачало мотивації, хтось вже не бачить себе в команді, тому важко було налаштувати хлопців на матч».

Щодо підсумків сезону, то головний тренер «Волині» сказав, що він отримав чималий досвід, а команда заслуговувала більшого. «Немає одної відповіді, чого не вийшло у цьому сезоні. Є багато причин. Це і спортивна складова, і відношення окремих футболістів, і тактичні дії. Збори ми пройшли на штучних полях, а потім перейшли у багнюку, і у нас вилетіла низка футболістів. Хоча я не скаржуся. У нас не було глибини лавки. Ми маємо молодих, перспективних хлопців, але вони не витягють поставлених завдань. Хоча ми та клуб дуже сподіваємося на них.

Я переконався, що є багато бруду, закулісся, якісь не футбольні моменти вирішують футбольні завдання. Я не достукався. Окремо хочу подякувати нашим фанатам, всьому місту, всім вболівальникам, яким «Волинь» небайдужа. Дякую критикам, які не давали розслаблятися, хоча не можна кидати камінь, не знаючи, що в середині команди. Також дякую і клубу, якби не інвестори… саме завдяки цим людям клуб живе. Клуб – це не лише команда, а й система. За спиною першої команди знаходиться 300 дітей, тут працюють тренери, адміністратори, потрібно зберігати інфраструктуру. Перезавантаження неминуче, клубу потрібне перезавантаження. Не судіть строго, можливо, дехто з футболістів підвів, не зрозуміли, в якому клубі вони знаходяться. Я мало критикую футболістів на камеру, але в роздягальні їм дістається. Проте я дякую їм за сезон. Не все вийшло, але є майбутнє».
На питання про те, хто залишиться в команді на наступний сезон, а хто її покине, Василь Сачко відповісти не зумів:«Якби я знав… а потрібно знати. Це великий мінус нам всім: клубу, мені як тренеру. У мене є своє бачення, воно буде озвучене. Буде зустріч з керівництвом, буде бюджет, від цього і будемо відштовхуватися. Я розумію, що потрібно зберегти кістяк. Також варто відштовхуватися від того, які завдання ми будемо вирішувати. Керівництво буде приймати рішення».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто Показати IP 13 Червня 2021 19:42
Найкраще перезавантаження - ліквідація. Позорники сільського футболу....
Знаючий Показати IP 14 Червня 2021 00:19
Критикувати легко. Особливо не знаючи ситуацію в клубі.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus