USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Як до діла, то не голосують», - луцький депутат про підтримку програми купівлі житла атовцям

26 Квітня 2018 18:32
Більшість фракцій Луцької міської ради, серед яких «Самопоміч», БПП «Солідарність», «Народний контроль» та «Свобода», відмовилися підтримувати зміни до бюджету, які передбачають збільшення фінансування програми співфінансування житла атовцям «50 на 50», однак на словах завжди висловлюють їй підтримку.

Про це під час програми «На часі» в ефірі телеканалу «Аверс» заявив депутат Луцької міської ради від фракції УКРОП Олександр Кравченко.

З його слів, згідно регламенту міської ради, фінансування програми «50 на 50» для купівлі житла атовцям проводиться за рахунок бюджету міста. На початку року, не знаючи, яким буде бюджет міста, на програму було передбачено 4 мільйони, які успішно використовуються. На сесії щодо цієї програми вносилися зміни щодо збільшення її фінансування ще на 2 мільйони, тобто загальна сума фінансування на рік складатиме 6 мільйонів. Однак, каже Олександр Кравченко, депутат Покровський, (Андрій Покровський – депутат Луцької міської ради від фракції БПП, - ВН) не голосує за цю зміну.

«Нещодавно я дивився ефір з депутатами, проте давайте дивитися на результати їхньої роботи. Під час одного з ефірів на телебаченні вони розказували, як це все добре (про програму «50 на 50», - ВН), однак під час голосування за зміни до бюджету не голосують фракції Самопоміч, БПП «Солідарність», Народний контроль, Свобода, тобто все зводиться до популізму, який є в стінах міської ради. Як говорити, то всі мастаки, мовляв ми підтримуємо і так далі, а як до діла, щоб підтримати програму фінансами та проголосувати за зміни до бюджету, то не голосують», - зазначив обранець громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus