USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Як і чим в Україні збивають дрони-камікадзе: відповідь військового

17 Жовтня 2022 10:24
Юрій Ігнат, підполковник, речник Повітряних сил, повідомив, що дрони-камікадзе, якими Росія атакує територію України, ЗСУ успішно збиває. Така робота, з його слів, триває.

Про це він сказав в етері телемарафону, передає ТСН.

«Значно зріс показник збиття дронів-камікадзе. Приходить розуміння, як їх збивати. В основному збивається ЗРВ, а також долучилась активно авіація. Ми знаємо історію пілота, який за день збив п’ять Shahed-136. Є позивні зрушення, зрозуміло, що ворог використовує їх у нічний час. Наразі за допомогою радіолокаційних засобів виявляють ці дрони», – уточнив він.

Нагадаємо, російські окупанти знову намагалися здійснювати атаки на півдні України дронами-камікадзе. Однак українські захисники продовжують їх активно збивати. Зазначається, що зенітні ракетні підрозділи командування «Південь» та підпорядкованих їм підрозділів Повітряних сил знищили 15 безпілотників іранського виробництва.

Читати ще: Що робити під час атаки дронів-камікадзе. Інструкція

Як ми писали, сьогодні на світанку росіяни знову атакували столицю дронами-камікадзе. Як повідомляли, 10 і 11 жовтня російські війська масовано атакували Україну. Крім різних типів ракет, використовували і дрони-камікадзе. Під удар потрапив і Київ, зокрема у Шевченківському районі також було два влучання. Внаслідок обстрілів загинули шестеро людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus