USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Як я докотився на роботу». Флешмоб у Володимирі-Волинському

17 Листопада 2016 10:58
Якщо ближче до центру Володимира-Волинського вулиці починають посипати піском, то на околицях та в спальних районів міста тротуари більше нагадують безкоштовний каток.

У соцмережі оголосили флешмоб «Як я докотився на роботу», - пише РАДАР. Згідно з повідомленням, флешмоб оголосила Ганна Доскоч у закритій спільноті “Ганьба княжого міста” у Фейсбуці.

Ганна розповідає:

– У мене зранку був справжній марафон з перешкодами, мета – дійти в пункт призначення і нічого собі не зламати, не скрутити, не вибити. Насилу, кілька разів послизнувшись, вдалося дійти на роботу цілою і неушкодженою.

Як пише РАДАР, влада вперто ігнорує прохання багатьох жителів міста встановити бильця (перила) біля кам’яних сходів із вулиці Драгоманова у центральний сквер - людям похилого віку важко ходити тими сходами навіть влітку.

РАДАР надіслав цю критичну публікацію міському голові Володимира Волинського Петру Саганюку, чекає на офіційне реагування.



Нагадаємо, цими вихідними на Волині лютувала негода: область засипало снігом, більше 10 населених пунктів були знеструмлені. А згодом вулиці скувала ожеледиця.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини 15 листопада, за три дні до травмпункту Луцької міської клінічної лікарні звернулося більше сотні лучан, у 32-ох з них - переломи.

Фото – Олексій ПЕТРУНІН
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
громадянин Показати IP 17 Листопада 2016 11:00
а де фонтан за млн. гривень

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus