USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як нараховуватимуться субсидії після подорожчання газу

6 Листопада 2018 07:40
Субсидія залежить від двох чинників - від розміру тарифу і від доходів громадян.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на прес-службу Міністерства соціальної політики.

«Якщо доходи громадян не змінюються, а тариф зростає, то сума коштів, яку людина платить за опалення, не змінюється, а зростання тарифу компенсується збільшенням субсидії. Тобто, сума, яку платить держава за людину, зростає в міру зростання тарифів, а для людини залишається без змін», - наголошується в повідомленні відомства.

У міністерстві підкреслили, що одержувачі субсидій не відчують коливань ціни на газ, оскільки їх частка оплати залишиться незмінною.

Нагадаємо, з 1 листопада ціни на газ для населення зростли на 23,5%. Пізніше стало відомо, що МВФ вимагає підвищити ціни на газ ще на 40% у два етапи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
пенсіонер Показати IP 6 Листопада 2018 09:30
якщо пенсія збільшилась на 100 грн то тепер треба платити більше, бо збільшились доходи і це хитра влада одною рукою дає а другою забирає назад!!!!
Андрій до пенсіонер Показати IP 6 Листопада 2018 09:54
Ні, це не влада погана. Це просто життя "По-новому" !!!
Вася до Андрій до пенсіонер Показати IP 6 Листопада 2018 11:26
А життя по новому нам хто подарував? Саме ця олігархічно-офшорна влада!
Анонім до Вася Показати IP 6 Листопада 2018 23:05
Ні,це ми обирали цю владу і зараз нас готують обрати іншу..але і це ще не біда,біда в нас самих,в людях!!Довго пояснювати,але поки ми не станемо людьми,нам ніяка влада не допоможе
ан Показати IP 7 Листопада 2018 09:34
так, ми обирали цю владу.,але вона тоді не такої співала . а зараз що? вибачте пробачте? і все мільярди складає на мальдівах .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus