USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як «перекроїли» бюджет Луцька

28 Квітня 2014 13:51
Міську казну Луцька «перекроїли» таким чином, що доведеться перерозподілити 4 мільйони гривень, аби «залатати дірки».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів сьогодні, 28-го квітня.

Члени профільної комісії проголосували за зміни до бюджету Луцька на 2014-ий рік, згідно з яким рекомендують на сесії міськради проголосувати за перерозподіл асигнувань по бюджету розвитку.

Згідно з пропонованими пропозиціями має відбутися зменшення видатків: на капітальний ремонт об’єктів благоустрою на 46500 гривень, на виготовлення проектно-кошторисної документації управлінню капітального будівництва на 27100 гривень, на придбання обладнання для дошкільних навчальних закладів на 105000 гривень, на капремонт пристрою ударно-хвильової екстракорпоральної терапії в міській клінічній лікарні, департаменту житлово-комунального господарства на капітальний ремонт житлового фонду на 200000 гривень.

Гроші, які таким чином заощадить міська казна, спрямують на водовідвідну систему Луцької міської клінічної лікарні, встановлять пожежну сигналізацію в Палаці культури міста Луцька, відновлення систем вентиляції в ДНЗ, реалізацію інвестиційного проекту транскордонної взаємодії для запобігання і лікування важких випадків опіків на українсько-польському кордоні.

Начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова каже, що є ще певні зміни, які необхідно внести в бюджет, втім, не враховані зміни до обласного бюджету, з якого теж передбачені відповідні субвенції для міста.

Зваживши на це, інші питання щодо внесення змін до бюджету, поки «відклали на поличку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Реаліст Показати IP 28 Квітня 2014 15:09
"....запобігання і лікування важких випадків опіків на українсько-польському кордоні...." - а що вони там роблять??? Домна стоїть на бузі??????
вася Показати IP 28 Квітня 2014 15:28
105000 тис для дошкільних закладів і батьки куплять все. де гроші

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus