USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як українцям побороти алкогольну залежність: Центр анонімних алкоголіків пропонує допомогу

11 Серпня 2021 17:36
Незважаючи на запроваджений в Україні карантин, Український центр обслуговування Анонімних Алкоголіків в Україні працює у звичному режимі.

Про це повідомляють на офіційній сторінці спільноти.

Анонімні Алкоголіки – це спільнота чоловіків та жінок, які діляться один з одним своїм досвідом, силою і надією, щоб вони могли вирішити свою спільну проблему та допомогти іншим одужати від алкоголізму.

АА утворилася у 1935 році у США. Нью-йоркський біржовий маклер Білл У. та хірург з м. Акрон Боб С. були «безнадійними» пияками. Для того, щоб самим залишатися тверезими, вони стали допомагати іншим, хто страждав хворобою алкоголізму. Таким чином виникли перші групи АА. З кожним роком їх кількість невпинно зростала. Нині групи АА є у 180 країнах світу.

Єдиною вимогою для членства є бажання кинути пити. Немає вступних або обов’язкових внесків для членства, вони утримуємо самі себе через пожертвування.

Спільнота не пов’язана з будь-якою сектою, віросповіданням, політикою, організацією чи установою; не бажає брати участі в будь-яких суперечках, не підтримує та не виступає проти будь-яких справ.

Головна мета – залишатися тверезими та допомагати іншим алкоголікам досягти тверезості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Наркологиня Показати IP 11 Серпня 2021 19:20
Волинський медичний центр терапії залежностей на Карбишева, 2 від НЦЗУ має пакет на безкоштовне лікування своїх хворих.!
А Показати IP 12 Серпня 2021 09:33
Алкоголізм не лікується! Зняти інтоксикацію можна. Кодування не діє... А я не вживаю 11 років.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus