USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як укріпили притоку Стиру на Волині. ФОТО

22 Квітня 2015 15:38
Нещодавно на річці Грушвиця на Волині здійснили ремонт гідротехнічної споруди.

Ріка Грушвиця, права притока річки Стир, каналізована і є водоприймачем для меліоративної системи. Протікає вона по Ківерцівському і Маневицькому районах. На ній побудовані гідротехнічні споруди (ГТС), які служать для переїзду сільськогосподарської техніки та регулювання рівнів ґрунтових вод у відкритій сітці.

Нещодавно одну з таких споруд відремонтували, - повідомили у прес-службі Волинського обласного управління водних ресурсів.

Згідно з повідомленням, Маневицьке управління водного господарства продовжує виконання планових робіт з поточного ремонту гідротехнічних споруд.

Зокрема, бригада оглядачів ГТО Колківської експлуатаційної дільниці здійснила ремонт ГТС типу РШПН, ПК17+00 на МК, річки Грушвиця Годомицької осушувальної системи.

Під час виконання ремонтних робіт було демонтовано 36 залізобетонних плит РП 30-15 кріплення нижнього б’єфу, проведено вирівнювання щебеневого підстилаючого шару, відновлення монолітності оголовків ГТС та зворотній монтаж плит. Матеріальні затрати на проведення ремонту склали понад 1,1 тисячі гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus