USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як волинські нардепи відвідують засідання комітетів. ІНФОГРАФІКА

13 Травня 2016 10:34
З-поміж волинських нардепів-мажоритарників найчастіше засідання свого комітету відвідує Ігор Гузь, а найчастіше прогулює Степан Івахів.

Усі четверо представників волинської громади у парламенті працюють у різних комітетах Верховної Ради України, – йдеться в звіті Громадської мережі «ОПОРА».

Зокрема, народний депутат від 19-го виборчого округу Ігор Гузь є заступником голови Комітету Верховної Ради України у закордонних справах.
Представник 20-го виборчого округу Сергій Мартиняк працює у Комітеті Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин.
Степан Івахів, якого обрали у 21-му виборчому окрузі, є членом Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства.
Народний депутат Ігор Лапін, обраний у 22-му виборчому окрузі, працює у Комітеті Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя.
Як раніше повідомляло Інформаційне агентство Волинські новини, народний депутат Ігор Лапін, якого лучани обрали до Верховної Ради, не виявляє законодавчої ініціативи і не працює ані з виборцями, ані з місцевою владою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 13 Травня 2016 14:32
Йому треба було від маневри кого району балатуватись бо його увага вся там

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus