USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Як вирішують проблему з «клоном» «Поліської»

19 Березня 2015 14:45
Одна з фірм, яка продавала горілку з етикеткою схожою на торгову марку Луцького СГК, буде дистриб’ютором підприємства.

Про це стало відомо під час візиту голови ОДА та Луцького міського голови на підприємство з нагоди запуску лінії з розливу горілки сьогодні, 19 березня.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про розбірки волинських горілчаних мільйонерів . Йшлося про те, що в редакцію звернувся бізнесмен, мовляв, його алкогольну продукцію незаконно забрали зі складів, а на підприємця тисне фірма-конкурент. Інша сторона, натомість, говорила про контрафактну продукцію й крадіжку їхньої ідеї з етикеткою.

А ось сама етикетка (обидва її варіанти) дуже схожа на етикетку горілки «Поліська», яку випускали на Луцькому спиртзаводі. Річ у тім, свого часу пояснював керівник Луцького МДП ДП «Укрспирт» Денис Шмаров, коли тодішній СГК зупинив свою роботу з виробництва ТМ «Поліська», то дистриб’ютори скористалися можливістю і зіграли на тому, що волиняни не забули про місцеву торгову марку і запатентували схожі етикетки.

Однак ДП «Укрспирт» готове відстоювати свої торгові марки в суді. Щоправда, нині, каже Денис Шмаров, з однією стороною цього конфлікту вдалося домовитися. Одна з двох воюючих фірм стане дистриб’ютором продукції волинського виробництва. Відтак, одна проблема «відпаде».

Натомість інші подібні випадки підприємство готове відстоювати в судах, звертатися до Антимонопольного комітету і місцевої влади.

До слова, відучора лінія з розливу горілки запрацювала, щоправда на половину можливої потужності. Роботи на підприємстві є поки що на 2 місяці, подальша робота комбінату залежатиме від реалізації. У березні й квітні планують розлити 195 тисяч літрів «Поліської» та «Волинської», хоча потужності дозволяють виготовити вдвічі більше продукції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 19 Березня 2015 19:09
Навіть читати не хочеться. Знову попрацюють тиждень. А мови на цілий рік
САМООБОРОНА Показати IP 20 Березня 2015 10:37
Цей так званий дистрибутор -ГАЛИЧИНА ТАБАК .Дуже тісно повязана з Іванюком . Роман Іванюк – у грудні 2014 року став в.о. директора концерну «Укрспирт». Виходець з Волині також був співвласником ТОВ «Екоблок», де його бізнес-партнером були Антон Сухомлин (власник торгової марки горілки «Етнос Волинь», син співвласниці ТОВ «Галичина-Табак» Любові Сухомлин, партнеркою якої була Віталіна Грушицька, донька начальника управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ Міндоходів у Волинській області Наталії Єлової) та Михайло Логінов (на п арламентських виборах 2014 року був на непрохідному 83 місці у списку «Народного фронту»); Так що скоро Сухомлин з Еловою приватизують завод. http://www.coruption.net/statti/item/13945-pryvatni-kuzni-kadriv-dlia-vlady-maidanu
журналіст Показати IP 20 Березня 2015 10:46
Напевне візьмуть продукцію,заплатить забудуть. Нащо їм той завод-там жеж люди є,їм зарплату платити треба.А так вкрав і все.
АНТОН Показати IP 20 Березня 2015 12:10
Так проти ГАЛИЧИНИ ТАБАК відкрили провадження в Антимонопольному комітеті за підробку горілки .Яке вони відношення мають до заводу?Завод ФУФЛО буде лити ?
РОМАН Показати IP 20 Березня 2015 17:20
Галичина-тютюн в особі Сухомлинші за підтримки такої ж пройдисвітки Єлової наталі незабаром приватизують цей Луцький заводик. Всі передумови для цього існують - директор концерну "Укрспирт" Роман Іванюк і Сухомлин Антон не тільки шкільні товариші, а ще й бізнес парнери, так що старому директору Денису Шмарову скоро доведеться пакувати валізи. Що зробиш- мафія діє за своїми планами. Доведеться трошки почекати, так воно і буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus