USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мобільний геймінг на пристроях Apple – ТОП-4 гаджетів для ігор*

23 Грудня 2022 17:55
Асоціація з «ігровими пристроями» міцно закріпилася за Android. Щороку компанії випускають кілька моделей з активним охолодженням, фізичними тригерами та RGB-підсвічуванням. Тим часом гаджетів Apple, які можуть надати найкращий ігровий досвід, теж чимало. Про найкращі варіанти читайте нижче.

Комфортний геймінг без переплат – iPhone 14

Критики стверджують, що пристрій постачається з торішнім «залізом» і взагалі є iPhone 13 з іншою назвою. Але якщо подивитися на характеристики, стане зрозуміло, що 14-ка отримала чіп з 5-ядерним GPU та оснащена 6 ГБ оперативної пам’яті.

Це виводить продуктивність смартфона на рівень iPhone 13 Pro, який зараз продається за 50+ тисяч грн. Якщо взяти до уваги те, скільки коштує iPhone 14 (спойлер: на 12–14 тисяч дешевше), ви отримуєте гаджет з кращим співвідношенням ціни та продуктивності.

Ігровий смартфон без компромісів – iPhone 14 Pro Max

Якщо вам потрібен смартфон, який оснащений найкращими компонентами та найпотужнішим CPU, ваш вибір – 14 Про Макс. Цей гаджет не можна назвати «торішнім», свіжий чіп A16 Bionic випереджає попередника на 20% у тестах GPU. Що стосується конкурентів з «табору» Android, то смартфон продуктивніший на 30%.

Розглянемо інші переваги пристрою:

• дисплей 6,7 дюйма з роздільною здатністю 1290×2796 пікселів;

• частота розгортки 120 Гц;

• акумулятор на 4323 мАг.

Комфортний геймінг на великому екрані – iPad Mini 6

Планшети Apple лідирують в індустрії, але мало хто розглядає пристрої як ігрову платформу. Тільки нещодавно геймери почали «придивлятися» до iPad Mini 6. Пристрій має всі переваги для середньостатистичного гравця:

1. Алюмінієвий корпус, який відмінно розсіює тепло. Гаджет не перегрівається, його показники продуктивності стабільні, а FPS не знижується через троттлінг.

2. 8,3-дюймовий дисплей. Планшет тримає баланс між ергономікою та великою діагоналлю. На дисплеї iPad Mini 6 можна розгледіти більше деталей, і він все ще зручно лежить у руках.

Планшет увібрав у себе найкраще зі світу смартфонів і планшетів.

Бюджетний геймінг з максимальними налаштуваннями – iPhone SE 2022

Новий SE – найдоступніший смартфон Apple. Apple A16 Bionic у SE 2022 показує ті самі результати, що й iPhone 13. Тільки цінник на смартфон удвічі менший.

Звичайно, смартфон не підійде завзятим геймерам, щонайменше потрібний 4,7-дюймовий екран. Але для користувачів, які шукають ігровий бюджетний смартфон, компактний дисплей не стане на заваді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus