USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Яке щастя, що з'явились такі ліки»: співачка Антоніна Маренич розповіла про день народження після інсульту

17 Березня 2021 18:43
Відома українська співачка, засновниця та музична керівниця тріо «Маренич», Заслужена артистка України та Народна артистка України, Кавалер Ордену княгині Ольги 3 ступеня Антоніна Маренич сьогодні відзначає 72-річчя.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці і розповіла, що цьогорічне святкування особливе, адже нещодавно артистка перенесла інсульт.

«Сьогоднi в мене День народження, особливий День народження... Нещодавно я перенесла iнсульт... Але життя продовжується i я хочу подякувати лiкарям неврологiчного вiддiлення Луцької мiської лiкарнi: Романюк Галинi Юрiївнi, лiкарю приймального вiддiлення Свiтланi Володимирiвнi, завiдуючiй неврологiчним вiддiленням Бiлецькiй О.В., та усьому персоналу вiддiлення, якi пiклувались про мене. Окрема вдячнiсть заступнику Луцького мiського голови Чебелюк Iринi Iванiвнi за турботу!

Яке щастя, що з’явились такi лiки, якi врятували вже багато людей i ще врятують багато вiд iнвалiдностi пiсля iнсульту. Головне вчасно, в першi три критичнi години, використати цi лiки.

Дякую всiм за привiтання i бажаю всiм, вciм, всiм мiцного здоров’я!» – написала Антоніна Маренич.

Читати ще: Легенда української естради Валерій Маренич мріє про гастролі

Довідково

Антоніна Маренич розпочала співочу кар'єру у московському естрадному оркестрі Юрія Саульського. Разом з чоловіком Валерієм Мареничем у 1971 році організувала співочий дует, до якого згодом долучилась її сестра Світлана Сухорукова. У цьому ж році гурт посів перше місце на огляді ВІА у Харкові.

Музичний колектив став учасником Всеукраїнських фестивалів: «Пісенний вернісаж», «Київська весна», «Кримські зорі».

Репертуар гурту складався лише з україномовних пісень: «Сиджу я край віконечка», «Посилала мене мати», «Ой, у гаю при Дунаю», «Несе Галя воду», «Ой, під вишнею…», «Тиша навкруги», «Чом ти не прийшов?» тощо.

Тріо створило серію реміксів старих хітів з сучасним музичним супроводом, потім Антоніна дебютувала як композитор, записала цикл дитячих телепередач під загальною назвою «Колисанка».

У 1979 році присвоєно почесне звання Заслужена артистка України, у 2003 році – звання Народної артистки України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus