USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Які квартири Луцька обкрадають найчастіше

24 Березня 2016 09:59
Близько 75 % квартирних крадіжок у Луцьку трапляється в Завокзальному районі міста. Про це пише Depo.ua з посиланням на Луцький міськвідділ поліції.

Зокрема, найчастіше пограбування трапляються у Луцьку по проспектах Молоді і Соборності, а також в районі вулиці Кравчука.

Квартири з примітивними замками у дверях і неякісними пластиковими вікнами - у зоні ризику.

В Управлінні поліції охорони розповіли, як найчастіше злодії проникають у квартири. Часто виною цьому стають неякісні пластикові вікна, які можна відкрити за 5 секунд, або ж надто примітивні замки у дверях квартир, який можна зламати менш як за 60 секунд.

Також бували випадки, коли злодії, як альпіністи, проникали в квартири через незасклені балкони, спустившись туди з даху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вася Показати IP 24 Березня 2016 10:07
На жаль через відсутність співпраці між міськвідділом та патрульною поліцією такі крадіжки будуть збільшуватись
123 Показати IP 24 Березня 2016 11:30
Тому що нова поліція ще не навчилася ловити злодіїв, для цього треба роки практики щоб чомусь навчитись, а старої вже нема - і маємо такий результат. Для того,щоб знати як працює кримінальний світ треба не один рік попрацювати в розшуку, а то катаються кругами міста от і вся їхня робота .
Ілля Показати IP 24 Березня 2016 11:31
злодіїв треба ловити і на роботи а не випускати з тюрми на волю і вони робити не хочть а красти!!! Поліція і влада візьміть це до уваги!
незнайко Показати IP 27 Березня 2016 19:31
менше давати машин хй ходять трохи ногами миж будинками

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus