USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Які школи у Луцьку планують відремонтувати в 2022 році

23 Грудня 2021 17:23
У 2022 році за кошти міського бюджету планують розпочати ремонт дахів і фасадів трьох шкіл обласного центру.

Про це під час засідання чергової сесії Луцької міської ради проінформував Луцький міський голова Ігор Поліщук.

З його слів, у новому році запланували ремонт даху і фасаду луцької школи № 5, яка, зі слів очільника міста, напевно в найгіршому стані у обласному центрі. У межах прийнятого бюджету на 2022 рік на ремонт школи № 5 передбачили 13 мільйонів гривень.

«Після цього на черзі ремонт даху і фасадів шкіл № 2 та № 7. На жаль, проект НЕФКО завершився, тому ми змушені робити ремонт за рахунок власних надходжень», – зауважив мер.

Читати ще: Прийняли бюджет Луцької територіальної громади на 2022 рік

Водночас у бюджеті громади на наступний рік передбачили півтора мільйона гривень на капітальний ремонт даху КП «Луцька музична школа № 3», 10 мільйонів на будівництво спортивного стадіону поруч з школою № 24 та стільки ж на продовження будівництва Заборольського ліцею.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що добудовувати школу в селі Забороль, яке увійшло до складу Луцької міської територіальної громади, будуть за кошти місцевого бюджету. Попри те, що приміщення навчального закладу розраховане на 200 учнів, на сьогодні в ньому навчаються близько 500 дітей.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus