USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пошкоджені дахи та села без електрики: як гуляла негода на Волині

4 Липня 2016 11:39
Через шквальні пориви вітру знеструмлені 17 населених пунктів, а у деяких селах пошкоджені дахи будівель.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 4 липня.

Про наслідки буревію, що пройшов Волинню вчора, 3 липня, поінформував начальник управління ДСНС у Волинській області Володимир Грушовінчук. З його слів, приблизно о 15.00 в окремих районах області спостерігали шквальні пориви вітру, зокрема у Рожищенському та Маневицькому районах, селищі Торчин.

У селі Рокині Луцького району частково пошкоджено дахи будівель амбулаторії, гуртожитку та низки багатоповерхових будинків. Окрім того, постраждали будівлі і у селі Городище Ківерцівського району.

Пожежно-рятувальні підрозділи викликали на розчищення проїжджої частини від повалених дерев у Луцьку, Маневичах, Горохівському районі. У Луцькому, Ківерцівському та Ковельському районах внаслідок негоди відключеними від електроенергії виявилися 17 населених пунктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus