USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Якщо Циплакова визнають винним, то жоден поліцейський більше не зупинить п‘яне прокурорське бидло», – нардеп з Волині

22 Лютого 2023 09:25
Народний депутат з Волині Ігор Гузь заявив, що жоден поліцейський більше не ризикне затримувати п‘яних прокурорів чи інших високопоставлених посадовців, якщо поліцейського Віктора Циплакова визнає винним і апеляційний суд.

Поліцеський Віктор Циплаков зазначив, що суддя взяв самовідвід, оскільки він раніше розглядав справу про правопорушення прокурора Миколи Троцюка. Суддя визнав його винним, тому відповідно до КПК України він не може розглядати справу, де обвинувачується Віктор Циплаков.

«Ми й далі будемо апелювати, щоб прокурора Троцюка визнали винним у керуванні авто в стані алкогольного сп‘яніння. Суддя зробив самовідвід, як це пише закон. Нічого такого в цьому немає. Новий судовий розгляд буде, коли склад суддів поновиться», – зауважив Віктор Циплаков.
Читати ще: Як п’яний волинський прокурор втікав від поліції та намагався уникнути покарання у суді. Відео

Нардеп Ігор Гузь, який прийшов підтримати Віктора Циплакова, наголосив, що людей на засідання суду могло бути значно більше.

«Прокуратура тиснула на окремих людей, щоб вони сюди не приїжджали. Якщо хтось хоче затягнути цю справу, щоб вона йшла роками і люди не збиралися, то цього не буде. Це не питання Циплакова, якихось персональних історій. Це питання справедливості. Мільйони людей бачили і знають про цей випадок. 99% стоять на стороні Віктора. Наше спільне завдання – це не тиск на суд, не спроба маніпулювати. Це намагання досягнути справедливості», – акцентував Ігор Гузь.
Нардеп звернув увагу, що біля приміщення суду є й інші правоохоронці, які слідкують за громадським порядком. На його думку, вони співчувають Віктору Циплакову.

«Вони знають, що якщо Циплакова засудили і далі засудять, то ніякі інші поліцейські не зупинить п‘яне прокурорське бидло, яке потім буде їх тягати. До речі, Троцюк також подав до суду і на журналістів, які висвітлювали ситуацію. Він тримається і хоче поновитися на посаді. Я хочу передати і суддям, і прокуратурі, що ми постійно будемо приходити на судові засідання», – пообіцяв нардеп.

Натомість народний депутат з Рівного Олександр Аліксійчук наголосив, що суспільство сьогодні повинне побачити, що право має перемагати силу. Усі інституції нині мають дорости до суспільства, яке сьогодні пішло далі у своїй демократії, праві захищати себе.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 22 Лютого 2023 10:29
мафію легше і приємніше очолити, ніж її знищити - це знала і знає кожна наша влада
Анонім до Анонім Показати IP 22 Лютого 2023 13:02
золоті слова!!!
Свідомий Показати IP 22 Лютого 2023 10:29
Хтось там ще хоче воювати за цю країну?
911 Показати IP 22 Лютого 2023 10:31
самовідвід судді це говорить про те що самі судді не хочуть карати по закону таких як самі. кругова порука. затянуть справу до сроку давності і випустять пянюгу.
Анонім до 911 Показати IP 22 Лютого 2023 11:45
п'янюгу ніхто й не зачиняв, він далі працює прокурором, звинувачують поліцейського за те, що наважився затримати п'яного прокурора за кермом,все завдяки дбр
Макс Показати IP 22 Лютого 2023 11:18
Чортові продажні бариги
Колишній правоохорон Показати IP 22 Лютого 2023 21:49
В цій справі найбільш дивує позиція прокуратури. Тобто, звільнили прокурора із органів прокуратури Украіни, тим самим від читались перед суспільством, що ми безпощадні до своіх. Разом з тим, таж сама прокуратура підтримує обвинувачення щодо поліцейського який зловив прокурора п’яним за кермом і здійснювала процесуальне керівництво в кримінальному провадженні яке розслідувало ДБР. Як це зрозуміти. А дуже просто. Прокуратура таким чином сказала поліцейським що прокурорів не можна зупиняти на авто, навіть якщо останні перебувають в стані алкогольного сп’яніння. А цьому пяничці прокурору сказали потерпи, поліцейського засудять і тебе поновить суд на займаній посаді і ми тобі виплатимо всю суму грошових коштів які ти мав би отримувати, будучи на посаді. Це ж дуже просто. Невже це ніхто не бачить. А пану Гузю не треба бігати по судам і горлопанити бо нажаль він більше нічого не вміє робити в житті ( така генетика від батька комуняки ). Даному депутату необхідно завітати до Генерального прокурора Украіни і цю ситуацію останньому розповісти. Залучити не місцеві ЗМІ, а центральне телебачення ( 1+1, чи інший канал ). А поліцейському раджу після виправдувального вироку, а він буде бо в цьому я навіть не сумніваюсь домогтися про притягнення до коимінальноі відповідальності слідчого ДБР та процесуального прокурора, які йому оголосили підозру і притягнули до коимінальноі відповідальності, а також подати позов про стягння з останніх грошових коштів.
Народ Показати IP 24 Лютого 2023 21:22
Людям більше влади а не судям і прокурорам бандитам, тоді і поліція буде з людьми.
Колька Показати IP 25 Лютого 2023 22:29
Астанавіте,мне нада вийти,бажано в Польщі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus