USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Якщо зникло світло чи прорвало трубу: у Луцьку створюватимуть «call-центр»

7 Березня 2017 17:31
Єдину гарячу лінію для всіх комунальних служб та підприємств хочуть створити в Луцьку.

Про це стало відомо під час прес-конференції заступників міського голови 7 березня.

Зі слів першого заступника міського голови Тараса Яковлева, є ідея створити на базі одного зі структурних підрозділів міськради «call-центр», щоб замінити всі диспетчерські служби міста. До прикладу, сюди зможуть телефонувати лучани якщо зникло світло, прорвало трубу.

«Лучани будуть телефонувати за одним номером, як на «15-80». Але цей центр одразу ж буде розкидати завдання відповідним підприємствам чи структурним підрозділам і буде здійснюватися контроль і аналіз робіт та аварійних ситуацій. Ми побачили, що служби набагато швидше працюють і реагують, якщо звернення приходять не до диспетчера, а на гарячу лінію міського голови. Ця служб буде єдиною для всіх комунальних підприємств», - пояснив він.

Крім того, пропонується, що цей «call-центр» надаватиме роз’яснення і консультації з будь-яких питань: як-от ставка податку на землю, як заключити договір оренди та інше. Зі слів посадовця, це не так складно організувати, як довго технологічно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ната Показати IP 7 Березня 2017 22:27
Це розумно.
Петро Показати IP 8 Березня 2017 11:01
Для того в Луцьку є Домова служба

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus