USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Яку компенсацію отримають сім’ї загиблих бійців АТО

6 Червня 2014 09:31
Сім’ям загиблих військовослужбовців АТО, а також тим, хто отримав поранення, виплатять грошову компенсацію. Про це повідомляє Espreso.tv

Зокрема, діє відповідна постанова уряду щодо виплат сім'ям загиблих військовослужбовців, тим, хто отримав поранення, контузії, став інвалідом внаслідок захворювання, пов'язаного з проходженням служби від 25 грудня 2013 року.

Діє постанова також і для резервістів, які сьогодні опинилися в строю.



Нагадаємо, Рада розширила повноваження АТО.


Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські новини, родичам загиблих від Волновахою перерахували по 100 тисяч.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
знайко Показати IP 6 Червня 2014 09:35
Хлопці гинуть! Людей дурять! Війна - найкраща ситуація для відмивання грошей, що і робить зараз влада! Надані кредити і гроші що зібрали люди безбожно розкрадаються!!! Ганьба!!!
ЗМІ Показати IP 6 Червня 2014 09:46
коментар було видалено
ми Показати IP 6 Червня 2014 10:11
А чому всього 100 тисяч, якщо вказано - 500 кратний ПМ ( 609 тис.)? Коли виплатять остальних пів мільйона гривень?
Правий сектор Показати IP 6 Червня 2014 11:30
А чому наша "щира" волинянка депутатка-ригиналка Катерина ВАЩУК самоусунулася від пожертви війську? Що, грошей не має? Ви подивіться на якому найкрутішому джипі-Тойоті Ващук приїздить до нас на Волинь, хизується перед нами бідними. За які грошики вона купила цю махіну? Та за гроші горохівської судді, яку замість того щоб посадити в тюрму, Катя протягнула суддею "довічно". Та за 50 тисяч "зелених", які отримала від подруги Свєти Соколовської за призначення її начальницею обласної сільгоспінспекції. Так що погрузла Ващук в корупції по саму шию і скоро буде мати чималенькі неприємності - вже ніхто її не спасе від ганьби, навіть сам Курченко з Арбузовим, у фракцію яких вона продалася з такою ганьбою.
103 до Правий сектор Показати IP 6 Червня 2014 13:00
Тому що не дивлячись на зажерливість вона ще не втратила до кінця людські якості, на відміну від вас. Відносно вас це не образа, а констатація факту. Людина сама по собі здатна домовлятися та робити добро а не марити кров'ю! Єдина допомога війську на даний час - це не пускати до нього своїх рідних!
лівий сектор до Правий сектор Показати IP 6 Червня 2014 13:41
Ви собі під носа краще дивіться, а то ... буде вам АТО!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus