USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Міжнародний бійцівський турнір у Луцькому замку. Переможці. Фото

26 Червня 2017 15:09
Видовищні професійні поєдинки за участю титулованих українських спортсменів, зокрема з волинських клубів бойових мистецтв, та бійців із Азербайджану, Білорусі, Туреччини та Сербії мали нагоду оцінити лучани.

Нагадаємо, міжнародний професійний турнір зі змішаних єдиноборств «Воїни Любарта», приурочений до Дня молоді, відбувся 25 червня у замку Любарта.

Як розповів головний організатор турніру, голова Волинської обласної федерації «Козацький двобій», президент клубу бойових мистецтв «Pride» Олександр Кулаков, він втішений результатами проведення змагань. Та додав, що й надалі сприятиме тому, аби подібні заходи відбувалися у Луцьку щороку, та намагатиметься залучити щонайбільше спортсменів із закордонних країн.

«Головна мета цього турніру зі змішаних єдиноборств полягає в тому, аби забезпечити можливість розвиватися нашим волинським спортсменам, адже саме вони і є «воїнами Любарта», – підкреслив Олександр Кулаков.

Загалом 24 спортсмени спробували свої сили в турнірі. За результатами поєдинків у вагових категоріях від 57 до понад 93 кілограмів перемогу здобули Павло Бондаренко (клуб «Воїн», Луцьк), Артем Зінкевич (клуб «Пітбуль», Луцьк), Олексій Бондаренко (клуб «Воїн», Луцьк), Артур Столярук (клуб «Легіон», Луцьк), Олег Якушев (клуб «Цитадель», Львів), Олексій Альберда (клуб «Прайд», Луцьк), Сергій Снитюк (клуб «Пітбуль», Луцьк), Олег Лисенко (клуб «Козак», Вінниця), Дмитро Мартинюк (клуб «Воїн», Луцьк), Юрій Проценко (клуб «MFP», Миколаїв), Артур Щегельський (клуб «Прайд», Луцьк) та Джавід Ібрагімлі (Азербайджан).

Фото Миколи Мартинюка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вадим Показати IP 26 Червня 2017 17:11
Дуже круто!! Дякую за таке цікаве дійство!!!
29 Показати IP 26 Червня 2017 18:09
Фотограф-молодець! Гарні фото!
Miguel Показати IP 27 Червня 2017 17:19
Організатори турніру "ПРАЙД" - Молодці! Круте бійцівське дійство. Дуже сподобалось. Так тримати! Гідний рівень проведення великого Турніру!
Ха Показати IP 27 Червня 2017 23:08
Сенін - ТОП

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus