USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Яндекс отримає збитків від санкцій на 7 млрд рублів, - РНБО

19 Травня 2017 09:37
Російська компанія «Яндекс» отримає збитки від українських санкцій у розмірі 7 млрд рублів.

Про це в ефірі ток-шоу «Право на владу» розповів керівник служби з питань інформаційної безпеки РНБО Валентин Петров, передає ТСН.

«Яндекс» вже порахував свої збитки від санкцій – це 7 млрд рублів. Акції «Яндексу» впали на 1,3 млрд доларів за одну добу. Це все несплачені податки, не витрачені на оборону Російської Федерації, це згорнута програма «Армати», винищувачів п'ятого покоління, флоту і так далі», - сказав він.

Член політради партії «УКРОП» Дмитро Сіманський своєю чергою зазначив, що кожен українець, який відмовився від користування російськими соцмережами, завдає збитків економіці РФ.

«Кожна людина, яка не зайшла у «ВКонтакте» чи в «Одноклассники», або не скористалася поштою mail.ru – це людина, яка завдала збитків Росії. Рішення РНБО завдало дуже суттєвих збитків російському бізнесу, який контролюється Кремлем, і воює проти України», - сказав Сіманський.

Нагадаємо, 16 травня, російські соцмережі «ВКонтакте» і «Одноклассники» потрапили до списку юридичних осіб, щодо яких Україна ввела санкції.

Президент України затвердив рішення Ради національної безпеки і оборони про розширення списку фізичних та юридичних осіб, щодо яких введено санкції. Загалом, обмежувальні заходи стосуються 468 компаній. В указі пояснюється, що заборона діє на інтернет-провайдерів за «надання послуг доступу користувачам мережі інтернет до ресурсів сервісів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
корінний лучанин Показати IP 19 Травня 2017 09:49
Оце радість.про сусідські корову мовчим.
Лопатою по ваті Показати IP 19 Травня 2017 10:01
А був час що педерація на Україну то заборону експорту молочної продукції, то мясної, а то ботоксна кріса каза "они наш газ воруют", і вже газом шантажувала ... І ДОГРАЛАСЬ! ТЕПЕР УКРАЇНСЬКІ РИНКИ НЕ ЗАЛЕЖАТЬ ВІД ЕКСПОРТУ В РФІЮ, А ОТЖЕ ШАНТАЖУВАТИ УКРАЇНУ НЕМАЄ ВАЖЕЛІВ. А тепер ще й удар в кіберпросторі, і удар на випердження, наші "криваві брати" тільки вс*атись встигли !!!
567 Показати IP 19 Травня 2017 10:47
Тепер залишилось нашим олігархам відмовитись від бізнесу в росії і тоді ми їх легко здолаємо. Ваш хід панове!
Василь Показати IP 19 Травня 2017 11:43
Мені фіолетово які збитки понесе Яндекс, але я рахую свої. Жоден з запропонованих на заміну сервісів не може його замінити навіть частково, як в плані функціоналу, так і в плані комфорту. Навіть гугл не може по функціоналу замінити пошту яндекса (тонкощі в налаштуванні, обмеження), не кажучи вже про інші "рідні" пошти, які за SMTP протокол хочуть бабло. Те що страждають від цього українці нікого не цікавить, і на права начхати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus