USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Янукович-молодший знехтував законами природи», – подробиці загибелі

28 Березня 2015 08:00
Янукович-молодший, всупереч законам фізики і всім заборонам, виїхав на лід Байкалу за кермом мікроавтобуса Volkswagen Multivanі провалився під воду. П’ятеро його пасажирів змогли врятуватися, сам водій втонув.

«Це на людей плювати можна, – пише оглядач «Новой газеты». – На природу ж – ні».

«Янукович виїхав на лід задля забави, для ефектних знімків на фоні миса Хобой та справді мальовничих скель. Це місце здавна шанують на Байкалі, там навіть медитують представники різних духовних шкіл, є багато шаманської атрибутики», – продовжує автор.

Згідно з інформацією, наданою іркутським ГУ МНС, розповідями місцевих жителів, шестеро туристів 20 березня зупинилися в готелі біля Харанцов. У той же вечір вони виїхали на лід Малого моря і погнали до північного краю острова.

«По льоду там прокладено дорогу, нею активно користуються (місцеві їздять на УАЗах-«буханках» і мотоциклах, дороги в північній половині острова ні взимку, ні влітку фактично немає – є напрямок). Але ніхто не сунеться за мис Хобой, на лід вже Великого моря», – пояснив журналіст.

Янукович-молодший цим правилом знехтував, як і тим, щоб взяти провідника з місцевих, і виїхав у Велике море, віддалившись від мису на 200 метрів. Глибина тут приблизно від 20 до 50 метрів.

Коли машина йшла під воду, Віктор намагався відкрити свої двері, однак авто нахилилося вліво, на водійську сторону.

Ті пасажири, що врятувалися, викликали МНС (сигнал на тому кінці дроту прийняли о 21.30) і швидко пішли від ополонки.

О 23.40 їх знайшли: вони пройшли по льоду у напрямку до житла 10 кілометрів. Катером на повітряній подушці «Хівус» їх відвезли в Сахюрту, потім рятувальники і працівники ГИМС (держінспекції маломірних суден) повернулися до місця надзвичайної ситуації.

Тіло водія знайшли під льодом, на поверхні води, тобто чоловік зміг вибратися з машини.

21-го березня тіло передали поліції, 22-го – забрали родичі і вивезли приватним рейсом з аеропорту Іркутська з дозаправкою в Уфі.

Далі, 23-го, Віктора Вікторовича Януковича поховали на меморіальному військовому кладовищі в Севастополі, де лежать солдати і офіцери російської армії, які загинули у Кримській війні.

Як розповів директор туркомпанії «Абсолютна Сибір» Олексій Нікіфоров, зі східного боку острова, за узур, залишалося багато ділянок відкритої води – великі вимоїни – ями, утворені розливом води.

«Двоє моїх знайомих німців-екстремалів не змогли пройти там на велосипедах 12 березня. А до цього, за тиждень двоє місцевих рибалок потонули (тіла підняли з глибин більше 200 метрів, виявили і УАЗ з розбитою «лобовухою» і відкритими дверима). Не маючи досвіду руху по Байкалу, Янукович-молодший міг не помітити тріщину. Або, якщо вона невелика (до 40 сантиметрів), спробувати її проскочити на швидкості, як часом роблять місцеві», – прокоментував Нікіфоров.

Зазначимо, що Янукович-молодший на Байкал приїжджав не вперше. Він був там 7 років тому караваном із трьох машин з Донецька.
***
Нагадаємо, що син екс-президента України Віктор Янукович загинув на Байкалі 20 березня.

Спочатку це підтвердив екс-регіонал, депутат «Опозиційного блоку» Нестор Шуфрич, пізніше – радник глави МВС Антон Геращенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 28 Березня 2015 08:28
Щось ені підказує, що Янукович-джуніор живий і здоровий під прізвищем Кукушкун,сидить в Маямі , куди йому в"їзд заборонений. А замість нього в могилі лежить якийсь бомж.
Анонім Показати IP 28 Березня 2015 09:03
І путін після зникнення теж не справжній
вася Показати IP 28 Березня 2015 09:54
Точно знехтував. Знехтував коли родився
Оксана Показати IP 28 Березня 2015 10:59
А може просто с.рав на хліб насушний! Зневага до хліба насушного добром не закінчиться!!!
Анонім Показати IP 28 Березня 2015 14:30
Шановні Волинські новини розберіться щодо дати загибелі Януковича молодшого: «…Шестеро туристів 20 березня зупинилися в готелі біля Харанцов. У той же вечір вони виїхали на лід Малого моря і погнали до північного краю острова… 21-го березня тіло передали поліції, 22-го – забрали родичі і вивезли приватним рейсом з аеропорту Іркутська з дозаправкою в Уфі. Нагадаємо, що син екс-президента України Віктор Янукович ЗАГИНУВ на Байкалі 22 БЕРЕЗНЯ???».
Анонім Показати IP 30 Березня 2015 15:00
Нагадаємо, що син екс-президента України Віктор Янукович загинув на Байкалі 20 березня. Перечиайте заново)
Анонім до Анонім Показати IP 31 Березня 2015 08:02
Якщо не помітили, то це цитата зі статті. А Волинські новини вміють вчасно та добре редагувати і виправляти текст після того як їм тицьнуть носом у їх погрішності. І це не вперше, коли після коментарів, де вони подають помилкову інформацію вони це роблять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus