USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Янукович знайшов винних у розвалі України

28 Листопада 2016 15:24
Вину за дестабілізацію в країні президент-утікач Віктор Янукович поклав на Дмитра Фірташа та Сергія Льовочкіна, які нібито підтримали опозицію під час Євромайдану. Їх та Сергія Тігіпка Янукович звинуватив у підриві своєї влади та руйнуванні коаліції в Раді.

Про це президент-утікач Віктор Янукович через онлайн-зв’язок заявив під час засідання Святошинського райсуду щодо злочинів на Майдані, - повідомляє Depo.ua.

У лютому 2014 року коаліцію у Верховній Раді зруйнували олігархи Дмитро Фірташ, Сергій Льовочкін і Сергій Тігіпко, який контролював велику групу депутатів, - сказав Янукович.



Засідання від 28.11.2015 у справі про «Вбивства людей 20.02.2014 під час Євромайдану»

Зі слів, під час Євромайдану всередині фракції ПР працювала опозиція.

"Ми знаємо, що всередині фракції ПР працювала опозиція, і депутати, які залежали від деяких олігархів, почали схилятися в бік опозиції. Це було за останні тижні.

Вони працювали: як скаже господар. Це була величезна група, яку очолював Сергій Тігіпко. Він мені сказав – мене схиляє пан Фірташ і пан Льовочкін. Врешті-решт вони зруйнували стабільність в країні. Тому що стабільність була зруйнована 22 лютого, коли почали ухвалюватися", - зазначив Янукович.

Окрім цього, екс-президент-втікач України Віктор Янукович висловив думку, що "Беркут" перевищив повноваження при розгоні активістів Євромайдану в ніч на 30 листопада 2013 року.

"Беркут" перевищив свої повноваження, але це моя думка. Але це повинно було бути розслідувана", - заявив Янукович.

Янукович також звинуватив у розстрілі Майдану "Свободу" і "Правий сектор".

Водночас під час спільного засідання Святошинського райсуду Києва і Ростовського суду, прокурори оголосили кілька підозр екс-президенту Віктору Януковичу у вчиненні тяжких і особливо тяжких злочинів. А генпрокурор Юрій Луценко звинуватив його у держзраді за те, що запросив війська окупанта в Україну.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДОПИТ ЯНУКОВИЧА ЗАГРОЖУЄ ВИРОКОМ КУЧМІ

Нагадаємо, допит Віктора Януковича в Святошинському суді Києва у справі розстрілу Євромайдану через процедурні моменти перенесли з 25 на 28 листопада. Після перенесення судового засідання у справі Євромайдан 25 листопада Янукович виступив перед журналістами у Ростові-на-Дону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Green Показати IP 28 Листопада 2016 16:54
А він президент на той час чи маріонетка.Він не винен , а хтось....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus