USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Яроша призначать радником начальника Генштабу, – волонтер

15 Березня 2015 22:00
Лідера Правого сектора та його військового крила - Добровольчого українського корпусу (ДУК) - Дмитра Яроша призначать радником начальника Генштабу.

Про це повідомила радник міністра оборони, директор держпідприємства при Міноборони та волонтер Тетяна Ричкова на своїй сторінці у Фейсбуці.

З її слів, Дмитра Яроша призначать радником начальника Генштабу заради налагодження координації між офіційними формуваннями та добровольчими підрозділами в зоні АТО.

«Так, чутки – не безпідставні, Дмитро Ярош буде призначений на посаду радника НГШ. Насамперед необхідно налагодити координацію з добровольчим рухом для кращої взаємодії з ЗСУ в зоні АТО. Саме Дмитро зможе конструктивно працювати в даному напрямку», – написала Ричкова.

Окрім того, вона анонсувала власне призначення на посаду помічника начальника Генштабу.

«У зв'язку з моїм майбутнім призначенням на посаду помічника НГШ, мною вже розпочата активна робота. Раніше озвучені перешкоди з боку служби тилу ГШ врегульовано, але необхідна тісна взаємодія з ГШ. Крім реформи і створення департаменту закупівель та центру матеріального забезпечення, додаткове моє завдання – створення і впровадження нової концепції поліпшення морально-психологічного стану особового складу, чим власне займається відділ психологічної роботи ГШ і один з департаментів МО», – розповіла Ричкова.



Зазначимо, Дмитро Ярош, можливо, веде переговори з СБУ і контррозвідкою про легалізацію «Правого Сектора».

ЧИТАТИ ЩЕ: «ПРАВИЙ СЕКТОР» НЕ Є ПРОЕКТОМ КОЛОМОЙСЬКОГО ЧИ КОГОСЬ ІНШОГО, - ЯРОШ

21 січня 2015 року Дмитра Яроша поранили внаслідок обстрілу по дорозі до Пісків в районі аеропорту Донецька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus