USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Юнацька біблітека опинилася на вулиці

30 Вересня 2015 22:00
До Всеукраїнського дня бібліотек луцькі читальні знову вийшли до людей.

Так, Волинська обласна бібліотека для юнацтва організувала низку цікавих акцій.

Передусім, читальна зала бібліотеки «перемістилася» на вулицю. Відтак, на спеціальному стелажі можна було вибрати книгу до смаку й почитати її в сусідній кав’ярні.

Мимоволі погляд зупинявся на стародавніх ночвах із вишитими рушниками, де розмістили частину книг. Це – один із інструментів привернення уваги читачів, так званий eye-stopper, що відбувається в рамках акції «Волинський книжковий заміс».

Разом із тим, біля приміщення бібліотеки презентували тематичну фотосушку Вероніки Легран «Я і книга» - знімки маленьких читачів.

Протягом дня до Волинської обласної бібліотеки для юнацтва записували безкоштовно. Навіть більше, бібліотекарі обіцяли свого роду амністію читачам, які заборгували книги, якщо вони повернуть їх у святковий день.

Окрім того, у бібліотеці організували мультимедійну коментовану мандрівку «Топ-10 незвичайних бібліотек світу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іскра Показати IP 1 Жовтня 2015 00:05
Круто:)) Бібліотека супер!! Дякуємо вам, за те, що даєте руху Іскра місце, для проведення лекцій!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus