USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Юні лучанки-гімнастки з міжнародного турніру повернулися з нагородами

17 Лютого 2015 19:18
Дитячий міжнародний турнір з художньої гімнастики «Кришталеві булави» тривав протягом 14-15 лютого у Львові. Усі лучанки – учасниці турніру – додому повернулися з нагородами. Про це інформує тренер з гімнастики Анна Войнаровська в мережі.

Загалом у змаганнях взяли участь 25 команд, які прибули до міста Лева з Рівного, Києва, Одеси, Вінниці, Харкова, Мелітополя, Луцька, Чернігова, Кам’янця-Подільського, Дніпропетровська, Одеси, польського Кракова та, власне, учасниці із самого Львова.

Обласний центр Волині представляло десять юних гімнасток, які займаються у спеціалізованому клубі «Спорт-Естет» під керівництвом майстера спорту міжнародного класу Анни Войнаровської та майстра спорту України Христини Вітовської. Усі лучанки – учасниці турніру – додому повернулися з нагородами!

Ось їхні імена та здобуті досягнення:

Костюк Валерія, 2009р.н. – 3 місце
Фацевич Амелія, 2009р.н. – 2місце
Шахова Анастасія, 2008р.н. – 1 місце
Тєрєхова Анна 2008р.н. – 2 місце
Маляр Вероніка, 2007р.н. – 1 місце
Шевченко Соломія, 2007р.н. – 2 місце
Мандрикіна Юлія, 2006р.н. – 1 місце
Давидік Олена, 2005р.н. – 1 місце (категорія «С»)
Кутова Вероніка, 2005р.н. – 2 місце (категорія «В»)

Рибак Ірина, 2005р.н. – 2 місце (категорія «А»).


Нагадаємо, два дні у Луцьку тривало свято витонченості, пристрасті та натхнення у 2013 році. Місто приймало кращих представниць художньої гімнастики України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 18 Лютого 2015 08:33
Дівчатка-гімнастки справді молодці. В черговий раз Волиньюз показує свою бездарність! Вони просто копіюють текст з сторінок лучан вконтакті і викладають тут. Панове журналісти невже так важко переписати інформацію своїми словами, а не тупо скопіювати. Могли б подзвонити до тренерів, запитати якісь подробиці... але навіщо напрягатись, якщо можна просто виконати 2 операції "копіювати" і "вставити" та надрукувати тут під виглядом статті. Вже набридло, що всі ваші новини (що стосуються Луцька) скопійовані або з луцького форуму (борда), або з вконтакті. Майте хоч трохи поваги до своїх читачів, якщо до себе нема.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus