USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Найкращі гімнастки України й світу виступають у Луцьку. ФОТО

30 Вересня 2013 14:29
Два дні у Луцьку триватиме свято витонченості, пристрасті та натхнення. Сьогодні наше місто приймає кращих представниць художньої гімнастики України, повідомили у прес-службі Луцькради.
Відкритий кубок Луцька з художньої гімнастики передбачає продовжити традиції всесвітньовідомих гімнасток Ірини Дерюгіної, Жанни Васюри, Катерини Серебрянської та Ганни Безсонової. Україна сильна в очах світової громадськості останніми спортивними досягненнями нашої збірної команди, яка нещодавно на Чемпіонаті світу у Києві виборола медалі усіх ґатунків.

ЧИТАТИ ЩЕ: КУБОК ЛУЦЬКА З ХУДОЖНЬОЇ ГІМНАСТИКИ - У ВЕРЕСНІ. ФОТО. ВІДЕО

Такі спортивні змагання у нашому місті відбуваються вперше. Організатори Відкритого кубку Луцька з художньої гімнастики переконані, що ці старти будуть імпульсом до досягнення нових вершин юними гімнастками.
Змагання відбуваються у спортивно-розважальному комплексі «Адреналін-сіті».
Участь у заході беруть вихованки школи Дерюгіних з Києва, Володимир-Волинської ДЮСШ, спортивного клубу «Багіра» (Львів), Ужгородської ДЮСШ, Білоцерківського спортивного ліцею, Чернівецької ДЮСШ. Наше місто на цих змаганнях представляють юні гімнастки з спортивних клубів ФСТ «Спартак», «Грація», «Фаворит», «Фортуна», «Спорт-естет».
Змагання відбуваються серед дівчат від 5 до 18 років у різних вікових групах та категоріях.
Головний суддя змагань - суддя міжнародної категорії, голова Федерації гімнастики Волині Тетяна Фігель.
Приємною несподіванкою для юних спортсменок стало те, що на змагання завітала титулована спортсменка, призерка Олімпійських ігор Ганна Безсонова.
Учасників та гостей Відкритого кубку Луцька з художньої гімнастики показовими виступами вітали вихованки ФСТ «Спартак» (Луцьк), а це - Анна-Марія Романюк, Мар’яна Оліщук, Олександра Устименко, а також юні представниці школи Дерюгіних (Київ) – вихованки Вікторії та Ганни Безсонових.
Організатори заходу подумують про те, щоб зробити Відкритий кубок Луцька з художньої гімнастики традиційним заходом, який відбуватиметься щороку.

















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus