USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кошти для розвитку хокею у Луцьку знайшли в обласному бюджеті

12 Серпня 2015 11:15
Виділити 150 тисяч гривень для ГО «Хокейний клуб «Спарта»» вирішили члени бюджетної комісії обласної ради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 11 серпня.

До депутатів звернулися представники ГО «Хокейний клуб «Спарта»», просячи виділити кошти на проведення навчально-тренувальних зборів, а також на участь у чемпіонаті України. Підтримати хокейний клуб, виділивши 301 тисячу гривень, закликав колег депутат Юрій Лобач.

Своєю чергою, директор департаменту фінансів ОДА Ігор Никитюк зауважив, що вже була виділена певна сума профільному управлінню, яку погодили під час засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму.

Заступник начальника відділу з питань фізичної культури та спорту ОДА Ігор Дмитришин зазначив, що не проти виділення коштів на розвиток хокею, але не знає, звідки забрати ці кошти – з його слів, загалом надійшло пропозицій від спортивних федерацій на суму 2,6 мільйона гривень, департамент фінансів довів суму у 540 тисяч. Щодо вказаного хокейного клубу, він заробив торік 169 очок, тоді як федерація каное, на яку виділяють 40 тисяч гривень, завоювала 12,5 тисячі очок.

Його позиція зустріла спротив учасників засідання. Так, йшлося про те, що у клубі займаються 150 дітей, тож громадська організація має значні витрати, займаючись спортивним вихованням дітей.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик звернув увагу на те, що на Волині недостатнє фінансування з обласного бюджету отримують дитячо-юнацькі спортивні школи та спортивні товариства, натомість громадська організація, що просить виділити кошти, не є комунальною структурою. Він зауважив, що з Луцького міського бюджету для хокейного клубу «Спарта» не виділяють жодної копійки.

У підсумку, члени комісії рекомендували виділити хокейному клубу з коштів перевиконання обласного бюджету 150 тисяч гривень за умови співфінансування за кошти міського бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
скай Показати IP 13 Серпня 2015 19:17
волинь хокейна обл одне поле и це приватне гунчик вор
старт Показати IP 13 Серпня 2015 19:19
краще далиб гроши легкий атл там дитей в рази бильше
Фiшка Показати IP 14 Серпня 2015 09:37
Для каждого ребёнка по 10 000 штук, только било би там 150 ребенков. А как же взноси с каждого ребёнка 500-1000 грн. в чей карман эти деньги путь держат??? Реально человек 60-70 и то, большинство хорошо обеспечение родители, не каждий родитель приоритет форму своему ребёнку за 300 $, у каждого второго родителя свой хорошо стоящий бизнес.
андрій до всіх писак Показати IP 15 Серпня 2015 23:20
Краще щоб писати,пішли і зробили хоч трохи для розвитку спорту на Волині та місті Луцьку зокрема.
Фiшка Показати IP 17 Серпня 2015 11:29
Кто чето делает, а для кого кто просто бизнес! Зачем обманивати держбюджет, если реальных со 150 ребёнком есть только 60-70??? Чья-то фантазия очень харашо работает, не все родители могут тянуть етот вид спорта, а на встречу никто не хочет идти! А как будут ети деньги розходится это уже на совести тех, на чей щет они попадут!
виталийдо андрия Показати IP 17 Серпня 2015 21:31
зробили для розвитку волинского спорту набагато бильше чим ти а ви просто бизнесмени и т п
До миськради Показати IP 17 Серпня 2015 23:49
На что ви смотрите когда голосует, или в раде пиар кому-то нада, проверять нада сначала, а потом голосовать! А то деньги виделили, пойдут через левие кармани, а родителей как доили наши бизнесмен так и будут продолжать! Проверять нада тех хто етот вопрос поднял в раде и голосовал видать есть соучастники на отмывание денег!
Знаючий Показати IP 19 Серпня 2015 19:08
Побудували "Снігову королеву" )думали бабки косити будуть ..... не вийшло )не потянули платити комуналку ) Тепер давай допомогу) З дітей збирають по 500 грн в місяць) Ще й тренери без фізкультурної освіти. Може 1 тренер має і той без "руля" Хай докажуть результатом) Правий Дмитришин
100% Показати IP 19 Серпня 2015 19:20
Там всього дітей 45 чол. Жіночку ту треба перевірити шо зараз льодовим майданчиком заправляє
Правда Показати IP 20 Серпня 2015 01:26
Так зараз бабки шо вибили з держави пиде не туди куди буде прописано на папери! З дитей збирають з яких по 500грн, а з яких и по 1000грн, але цi гроши незаконно за сраку треба брати тих хто збирае! Да е один тренером десь в Киеви грав никуда не пройшов и зарився до Луцка и вишае лапшу шо такий серйозний и великий тренер! Результату вид них ниякого тянуть гроши з батькив и держави по карманах, але це ж довго не буде так, де ж ти антикорупционери чого не дивляться!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus