USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

З полону бойовиків звільнили трьох українців

26 Лютого 2016 16:39
З полону бойовиків на Донбасі звільнено трьох українських заручників. Про це повідомив кореспондент Громадського.

Зокрема, звільнили цивільних Леоніда Мазенько та Віталія Чуприніна, а також українського військовослужбовця Ростислава Маврина.

Також повідомляється, що луганську журналістку Марію Варфоломєєву цього разу не звільнили, хоча її було включено до списків. За попередньою інформацією, її не привезли на блокпост.

Раніше про це в Twitter повідомив Петро Порошенко.
Обмін відбувся за формулою «3 на 6», хоча раніше планувалося «4 на 8».

За повідомленням прес-секретаря представника України у Тристоронній контактній групі Леоніда Кучми Дарки Оліфер, за результатами переговорів у Мінську, було досягнуто домовленість про звільнення з полону «ЛНР» чотирьох заручників.

Крім того, 20 лютого з полону так званої «ДНР» визволили чотирьох українських військових.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 20 лютого з полону так званої «ДНР» визволили чотирьох українських військових. Серед них – лучанин Сергій Дмитрук.

Нагадаємо, 15 місяців полону, з яких майже півроку – без зв’язку, провів захисник України з Луцька Сергій Дмитрук.Вінкаже, що жив лише надією побачити рідних та пригорнути синів, одного з яких бачив лише 4 дні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus