USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Визволені з полону бійці зустрілися з рідними

22 Лютого 2016 08:17
Четверо українських бійців, звільнені напередодні з неволі бойовиків, побачилися зі своїми рідними. Визволені з ворожого полону солдати 53-ї бригади Вадим Кирпиченко, 28-ї Сергій Гарнага, боєць 1-го батальйону тероборони "Волинь" Сергій Дмитрук та Олександр Макух з 40-го батальйону "Кривбас" приїхали до Києва на медичне обстеження, а вже після цього вирушать додому, - інформує ТСН.

Напередодні їх обміняли на шістьох осіб, які допомагали бойовикам, проте не вчиняли тяжких злочинів.

ДИВИТИСЬ ВІДЕО ЗВІЛЬНЕННЯ БІЙЦІВ З ПОЛОНУ

Нагадаємо, що четвертий звільнений хлопець - 26-річний Вадим Кирпиченко не знав до останнього, що їде додому. Був дуже спантеличений, але щасливий. Тож нині у полоні бойовиків залишаються 133 українські бійці.

Лучанин Сергій Дмитрук, який 20 листопада 2014 року потрапив до рук бойовиків під час подій у Дебальцевому, пробув у полоні 15 місяців. Вдома на нього чекала

любляча дружина Єва, а також двійко їхніх синочків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus