USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

З полону визволили 4-х силовиків і волонтера

14 Вересня 2014 16:21
Сьогодні звільнили ще п'ятьох наших заручників з Мар'їнки. Про це на своїй сторінці у facebook повідомив речник Глави держави Святослав Цеголко, - повідомляє УНН.

"Як повідомили президентові у Центрі звільнення полонених, троє з них з батальйону Донбас, один рядовий солдат і один волонтер. Мусимо звільнити усіх", - повідомив речник Глави держави.

Нагадаємо, заступник речника РНБО Володимир Польовий повідомив, що сьогодні має відбутися черговий обмін затриманих та полонених у зоні АТО.

Володимир Польовий наголосив, що робота з обміну затриманих і полонених ведеться постійно з цією метою було створено міжвідомчий та координаційний центр, який працює при відділі Служби Безпеки.

"Сьогодні також відбудеться черговий обмін. Про результатами цього обміну ми повідомимо дуже докладно", - зазначив Володимир Польовий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus