USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.90

З Волині для захисників передали буржуйки та теплі речі

4 Листопада 2022 16:12
Чергову партію допомоги для потреб бійців 2-го окремого стрілецького батальйону передали з Волині. Відшукати та закупити буржуйки, термобілизну, берці та балаклави допомогли благодійники й волонтери.

Про це повідомили у Волинській обласній раді.

Вантаж прийняв начальник обласного центру комплектування та соціальної підтримки Олег Кивлюк. Він зобов’язався негайно доправити усе волинським воїнам, які зараз виконують бойові завдання на східному фронті.

Читати ще: Автослюсар з Волині виготовляє з дисків для авто «буржуйки» для військових
«Підрозділи також гостро потребують генераторів різної потужності. Хлопці – в полях, де немає електропостачання, окрім того, батальйон постійно пересувається. Із цим запитом ми звертаємося і до керівництва обласної ради, і до облвійськадмністрації. Зимовою амуніцією наш батальйон вже забезпечений. А от ще кілька печей-буржуйок будуть не зайвими. Це також вкрай потрібна річ з настанням холодів», – зауважив обласний комісар.

Читати ще: Волинь забезпечуватиме деревиною Миколаївську область
Голова обласної ради Григорій Недопад пообіцяв прохання задовольнити.

«За запитами захисників ми щодня контактуємо із благодійниками та волонтерами. Вже найближчим часом буде сформовано черговий транш допомоги із найбільш затребуваних речей», – запевнив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus