USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З чим ідуть кандидати в депутати до Луцькради по 10-му округу. ФОТО

15 Серпня 2013 19:58
Які тільки кроки не роблять кандидати в депутати до Луцької міської ради в 10 окрузі, аби переконати виборців прийти на дільницю і віддати свій голос за них. У цьому й немає нічого дивного, адже до виборів лишилося менше трьох днів.

Якщо агітаційна продукція у вигляді газет і буклетів лучанам вже добре набридла ще від останніх виборів, то охочі увійти до стін міськради повинні обирати нові, значно оригінальніші форми впливу на місцевих жителів.

Регіонал Аркадій Яворський взявся за справу з генеральським розмахом. На зустрічах із мешканцями Привокзального мікрорайону наговорив, що побудував дорогу поблизу житлових будинків на проспекті Грушевського, 1, а також двір на вулиці Гулака-Артемовського, 7.
Насправді ж виявилося, що це абсолютний обман виборців, оскільки кошти на облаштування дороги виділено з обласного бюджету, а ініціаторами ремонтів були нинішні депутати Луцької міськради.
ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ: Кандидат у депутати в міськраду Луцька обманює виборців. ДОКУМЕНТ

Таким чином, 64-річний екс-прикордонник і пенсіонер використав звичйний крок влади, яка його відрядила в міськраду – обман. Отже, Аркадій Яворський не мав до добрих справ жодного відношення, тож очікувати на високі показники зможе лише після адміністративного тиску, який із лучанами навряд чи пройде.

Генерал Яворський має гроші на намети і поліграфію


Так Яворський закликає на зустріч, на якій буде обманювати виборців у тому, що це він зробив лучанам дорогу


Кандидат від опозиції Дмитро Дубняк прикривається здобутками партій, що увійшли до антивладного ґрона. На білбордах 32-річний опозиціонер демонструє свою міцну статуру поряд із ув’язненою Юлією Тимошенко. Звісно, що подібні фотографії вже всім приїлися, а Юлія Володимирівна навряд чи знає кандидата з Луцька.

Комп’ютерні генії розфарбували лідера опозиції і представили в ідеальній формі, як і Дубняка. В агітаціях кандидат використовує опозиційне слово і рупора цього слова секретаря Луцької міськради Григорія Пустовіта, котрий виступає проти встановлення лавочок у дворах виборців. Виявляється мешканцям не варто засиджуватися у дворах, а то виникне ідея почаркуватися або й прилягти і відпочити на свіжому повітрі. А цього, на думку опозиціонера, робити не варто.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секретарю Луцькради заважають лавки кандидатів-конкурентів
Не на користь виборчої кампанії Дубняка відіграє той факт, що він належав до керівничого складу підприємства «Луцьктепло», яке гроші за послуги у лучан вимагає вчасно, проте тепло і підігріту воду віддавати не поспішає.

Опозиціонер Дубняк експлуатує дитячу працю?


Комуніст Олександр Кононович теж використовує партійні інструменти впливу на електорат. 33-річний співець лівих ідеалів вирішив підкорити лучан обіцянками створити для них світле майбутнє. Встановив агітаційну палатку і активно нав’язує мешканцям Привокзального мікрорайону друковані листівки.

В СРСР кольорових газет майже не було. Тож Кононовичу подобається його продукція

Оскільки самому переконувати людей складно, то взяв у підмогу нардепа-комуніста Присяжнюка.

Кононович вкотре обіцяє лучанам червону революцію. Цього разу переворот відбудеться в окрузі № 10


Бізнесмен Василь Токарський, на виборчу агітацію витратив найбільше. Бюджет його виборчої кампанії, швидше за все, більший, аніж в усіх інших кандидатів разом взятих. У його нашвидкуруч зібраному штаті є кілька журналістів, десятки агітаторів, навіть помічені люди, котрі вважають себе незалежними політтехнологами й експертами – Наход зі Шелепом. Така активність Токарського не є дивною, адже він уже вирушав підкорювати міськраду в 2010 році. Замахнувся одразу на здобуття найвищої цілі – мерського крісла.

Виявилося, що не по зубах. Тож тепер власник нещодавно обікраденого «Юванта» вирішив ставити планку депутатську.
ЧИТАЙТЕ ЩЕ: Пограбування в «Юванті». ПОДРОБИЦІ

Проте якщо й іти на підкорення – то впевнено і вже без програшу.
Мабуть, тому політтехнологи порадили колишньому продавцеві алкоголю в «універсамі на Леніна» (Токарський розпочинав шлях у великий бізнес із продажу алкогольних виробів у державному магазині, - ВН) навести лад у дворах. Сам Василь Токарський навести лад не зможе, та й сорочки перед виборами одягав ідеально випрасувані й чисті, тому обвішав волинських дівчат своєю атрибутикою і «кинув у бій» з бур’янами та сміттям, як справжній рабовласник.




Працівники в один голос кажуть, що взялися до роботи не за гроші, а з доброї волі Токарського. Уявіть як такий чоловік до влади піде, то заставить усіх прибирати місто безкоштовно і лише своїм словом!

Атрибутика Токарського мешканцям мікрорайону набридла, бо наклеєна усюди. Одні його люди сміття почали прибирати, а інші - його розклеюють у заборонених, проте добре помітних місцях. Нехай конкуренти заздрять - скільки в Токарського листівок


Не на користь Токарського свідчить і те, що він узяв кредит у «Західінкомбанку» - аж 27 мільйонів і досі, за свідченням вкладників установи, не повернув цих грошей. Можливо, й кампанія нинішня, широко розгорнута, ведеться за гроші, які ще не встиг віддати Токарський. Отже, кампанію фінансують самі виборці-вкладники?
ЧИТАЙТЕ ЩЕ: Вкладники «Західінкомбанку» просять про допомогу. ДОКУМЕНТИ

До «важковаговиків» виборчого процесу експерти ВолиньМедіа зараховують Ігоря Поліщука. Річ у тому, що він є головним юрисконсультом благодійного «Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк». Оскільки сам є уродженцем і вихованцем Привокзального району, то взявся йти на вибори, щоб допомогти своїм землякам як правовими консультаціями з усіх юридичних проблем, так і на ділі.
Звичайно, його заслуга в тому, що після багатьох звернень від лучан у благодійний «Фонд Ігоря Палиці - «Новий Луцьк» вони отримали дієву допомогу. Тож у словах Ігоря Поліщука найменше обіцянок, а найбільше добрих справ. Лише можемо здогадуватися у тому, що це саме його ініціатива в тому, аби відбулося встановлення лавочок у дворах жителів Привокзального мікрорайону, а також були облаштовані красиві дитячі майданчики.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: Новий дитячий майданчик подарували лучанам благодійники. ФОТО

Ігоря Поліщука добре знають і відомі люди за його професійною діяльністю. Наприклад, так про кандидата в депутати міськради відгукнувся головний тренер футбольного клубу «Волинь» (Луцьк) Віталій Кварцяний: «Ігоря Поліщука знаю за корисними ініціативами, які він реалізував, працюючи в Благодійному фонді «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Це професіонал, котрий добре знає свою роботу і вже багато разів став і неодмінно стане у пригоді своїм землякам - лучанам».
Високу оцінку кандидату дає і його колишня вчитель, а нині директор школи № 15 міста Луцька Світлана Романюк, а ще – голова ветеранської організації Катерина Тертишнікова, директор Центральної бібліотеки для дітей Ніна Бочарова.

Ігор Поліщук любить влаштовувати дітям свята



Вирішили стати депутатами Луцької міськради також Юрій Басик, Андрій Горгуленко, Тетяна Деменко, Дмитро Дмитрук, Костянтин Яворський. Шанси на перемогу котрих розцінюються як зовсім примарні, адже про цих людей мало знають і самі виборці, і в ЗМІ про їхню діяльність важко щось знайти. Швидше за все, вони візьмуть участь у виборах для власного самоствердження та реклами серед близьких і друзів.

Олег ЗАЛУЦЬКИЙ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
х5 Показати IP 15 Серпня 2013 20:28
Як вже пишете заказуху, то хоч якось прикрийтесь!!!!)))
БМВ Показати IP 15 Серпня 2013 21:06
Шелеп і Наход (львівця і полішук) за гроші продадуть рідних батька та матір, а не тільки совість і честь.
комсомол Показати IP 15 Серпня 2013 21:24
Вот Саша Кононович наш пацан.Надо бутылку распить-легко. Побороть фошизм-легко. А еще два обазования .Саша ты наш Моисей.МЫ В ТЕБЯ ВЕРИМ.
Григорій Показати IP 15 Серпня 2013 21:48
Токарський хоч тут не купив. А то всюди вже всіх покупляв. Напишіть ще про грішки Токаря. Внього їх багато
загреб Показати IP 15 Серпня 2013 22:06
Бесполезный округ. Что не рожа то Серожа
Районнік Показати IP 15 Серпня 2013 22:21
Ігарьок наш чел. Попитайте в людей - тут йому респект і уважуха. Самий реальний кандидат
111 Показати IP 15 Серпня 2013 23:56
в частині про кандидатів-опонентів прикольна стаття вийшла. Тримайте стиль і вас буде цікаво читати. Ну а про свого не гарно написали, грубовато....
дідо Показати IP 16 Серпня 2013 07:25
Який електорат -такі і кандидати.
Уважний Показати IP 16 Серпня 2013 07:56
Ви помітили? ТОКАРСЬКОГО у цій "аналітиці" замочили найбільше. Я чув, мають свіжм результат опитування на окрузі: більшість з тих, хто піде на вибори БУДУТЬ ГОЛОСУВАТИ ЗА ТОКАРСЬКОГО! Того й пишуть таку чорнуху. Люди, не ведіться - голосуйте за толкових!
Уважна Показати IP 16 Серпня 2013 08:37
Не знаю нічого про ТОКАРСЬКОГО НІ ПОГАНОГО, НІ ХОРОШОГО, АЛЕ по відчуттях- якийсь він хитрий
ТТ Показати IP 16 Серпня 2013 09:09
Нехай би автор висвітлив можливі джерела фінансування інших "важковаговиків" , а то крім ТВВ нікого не зачепив, скромний напевне
туман Показати IP 16 Серпня 2013 11:20
чи нетой це горгуленко який воював спочатку у військоматах а потім у музеї і по якому проходило пару судів честі офіцерів якщо той то кандидат він достойний цієї влади
Факт Показати IP 16 Серпня 2013 12:26
Проміжні вибори. Хто найбільше купить той і пройде. Реальних три: Дубняк, Токарський та Поліщук.Стаття дєрьмо - розрахована на дибілів. Якби я працював в штабі конкурентів Поліщука то таку і замовив би. Підпис під фото Дубняка, де він "використовує дитячу працю" вартий звернення до лікаря-психіатра.
Кинотеатр Москва. Показати IP 17 Серпня 2013 09:30
Кононович святой!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus