USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Агітацію в луцькій школі здійснювали без порушень

1 Жовтня 2014 13:48
Візит кандидата в народні депутати Ірини Констанкевич до луцької гімназії № 21 – не порушення агітації, оскільки всі необхідні процедури були витримані.

Про це стадо відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 1 жовтня.

Нагадаємо, минулого тижня, 25 вересня, кандидат в народні депутати Ірина Констанкевич завітала на батьківські збори у гімназію № 21. Чи не є це порушенням передвиборчої агітації, поцікавився член міськвиконкому Богдан Климчук у начальника міського управління освіти Олега Гребенюка, і чи не є це зловживанням службовим становищем.

Зі слів Олега Гребенюка, всі документи з приводу цього заходу - в порядку. Адже шкільне приміщення можна використовувати в позаробочий період, за умови оплати оренди, на загальних підставах, у тому числі - й для передвиборчої агітації. Згідно з інформацією Олега Гребенюка, договір на цей захід був укладений, і все відбувалося в межах чинного законодавства. З його слів, в управлінні освіти таких договорів є декілька від різних кандидатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Так Показати IP 1 Жовтня 2014 21:27
Коли починає пояснювати О Гребенюк, то навіть істина починає відганяти брехнею.
директор Показати IP 2 Жовтня 2014 10:59
Гребенюк - сором освіти міста. Як же треба не поважати Романюку освітян , щоб тримати на посаді такого некомпетентного у всьому керівника.
гість до директор Показати IP 8 Жовтня 2014 19:45
,,,, а як вам начальниця,,,,,,,сором!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus