USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

З Волині відзначили 12 переможців конкурсу 100 кращих товарів країни

4 Листопада 2013 09:47
12 найменувань продукції та послуг волинських виробників стали переможцями конкурсу «100 кращих товарів України» - 2013.
«Обирай українське!» - під таким гаслом 1-2 листопада 2013 року в приміщені Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» (Київ) відбулася національна виставка 10-ого ювілейного Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України».
Були представлені кращі зразки вітчизняної продукції з усіх регіонів України за номінаціями: продовольчі товари, промислові товари для населення, товари виробничо-технічного призначення, вироби народних художніх промислів, роботи або послуги, які виконуються або надаються у побутовій та виробничій сферах.
Під час виставки нагородили фіналістів, лауреатів та переможців Конкурсу.
Так, 12 найменувань продукції та послуг волинських виробників вибороли право участі в експозиції. Серед них - ТМ «Масляна (олія соняшникова рафінована та нерафінована), ПОСП ім. Шевченка (молоко коров'яче пастеризоване 2.5% жиру), цукерки «Метеорит фундуковий з медом» (підприємець – В.Шоломович), ТзОВ «Забіяка» (ковбаса варено-копчена «Сервелат» вищого сорту), ТМ «Аванті» - ТОВ «ІРС Сістем» (макаронні вироби «Вермішель» ТМ «Аванті»), продукція «Сурія медова» пасічника В.Дмитрука, ТМ «Руна» - ПАТ «Луцьк Фудз» (соус «Краснодарський фірмовий»), ковбаса напівкопчена «Московська» вищого сорту (підприємець - Ю.Дмитрук), Луцький центр професійно-технічної освіти (українська вишивка виробів столового асортименту), кафе «Орхідея» (послуги навчально-виробничої дільниці, Нововолинське вище професійне училище), ТзОВ «Телемережі України» (послуги з технічного обслуговування та експлуатації мережі ефірного телерадіомовлення), готель «Альтаміра» - ТОВ «СВА Плюс» (послуги).
Крім цього, лауреатами визнано: ПП «Голуб» 9 (вафлі «Вишиванка»), ПОСП ім. Шевченка (сметана 22% жиру), ковбасну продукцію (варена «Лікарська» вищого сорту підприємця Ю.Дмитрук), колекція «Еліта» від ТзОВ «Дрімко» (вироби постільні).
Фіналістами стали: ПОСП ім. Шевченка (кефір 1% жиру) та підприємець Ю.Дмитрук (ковбаса напівкопчена «Краківська» вищого сорту).
Довідка: до участі у загальнодержавному етапі Конкурсу Регіональними конкурсними комісіями від регіонів загалом було рекомендовано майже 300 підприємств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
***** Показати IP 4 Листопада 2013 10:23
і по чому ці нагороди продають?
Департамент Показати IP 4 Листопада 2013 11:05
Ду-у-у-же дорого.
Знаю Показати IP 4 Листопада 2013 11:25
Ці нагороди дають за якісну роботу і продукцію вищого гатунку. Яскравий приклад ПОСП ім. Шевченка ТМ "УгринівМолоко"
угринівський приймак Показати IP 4 Листопада 2013 13:15
В Угринові добре живеться лише феодалу Тураку. Чи латифундисту. А його кріпаки отримують по 400 гривень. Він там себе почуває, як поміщик Троєкуров ("Капітанська дочка" О. Пушкіна). Може вже й ведмедя на людей спускає. Все в руках: свій дільничий інспектор, свій прокурор, свій самосуд, в районі всі куплені. Тільки ще права "першої ночі" з нареченими не має. Щоб цноти їх лишати. Ще не виробив всіх довідок. У 80-х роках в Узбекистані був такий голова колгоспу Адилов. Той навіть мав свою вязницю. Турак нагадує чимось його, а от, чи вязницю будує, то не беру гріха на душу казати. А мо якого льоха має? Нехай. Моє діло теляче - напитись тещиного молока і йти спати.
Реаліст Показати IP 4 Листопада 2013 13:48
Про зарплати " кріпаків" Турака в Луцьку легенди ходять, бо в місті таких високих нема. А ти видно просто залєпок який працювати не хоче а думає де б то лизнути. Тещі мабуть також підлизуєш з літру молока. А якщо серьозно то господарів як Турак дуже мало. А от до.....ів і ледацюг з кожним роком все більше ..... куди котимось?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus